Windows 10 Klavye Tuşlarının İşlevinin Değişmesi

Firmware ve Bios dışındaki sürücüleri güncelleyin.

Bios, windows ve tüm sürücüler tamamen güncel. Sadece firmware'de anlattığım olaydan dolayı güncellik söz konusu değil. Lakin durduk yere başlayan bu sorun neden bir şeyin güncel olup olmadığıyla alakalı olduğunu anlayamadım. Başka bir öneriniz var mı? Yada firmware nasıl güncellenir anlattığım sorunuma rağmen?

Firmware güncellemek işe yarayabilir. Ek bir yazılım da kullanmadığınıza göre son çare firmware güncellemek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video benim cihaz için tamamen gereksiz.
Videonun içeriğini bilmeden atman içinde ekstra teşekkürler.
Ben sorunum detaylı olarak anlatmıştım.
Benim cihazım da herhangi bir delik yok, benim cihazım da kasa açılmamakta (neden garantisini bozayım ki zaten?)
Peki teşekkürler.

Başka bir önerisi yada gerçekten bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video'da BIOS, firmware ve VBIOS güncellemeleri sırayla yapılmış. Yani firmware dosyasını indireceksiniz üreticinizin hazırlamış olduğu .exe uzantılı dosyayı kuracaksınız. Shut Down komutu yerine Reboot seçerseniz yeniden başlatır fakat güvenemiyorsanız Shut Down seçip sökülebiliyorsa pilinizi sökersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı