Windows 10 klonu başka bilgisayarda nasıl kullanılır?

NeferKale

Picopat
Katılım
26 Nisan 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım kurumda 8 adet FreeDOS bilgisayar satın aldık ve Windows kurulumu yapmamız gerekiyor. Daha önceden tek bir bilgisayara işletim sistemi ve gerekli programların kurulumunun yapıldığını ve sonra bundan klon oluşturularak diğer FreeDOS bilgisayarlara aynısının kurulduğunu duymuştum.
Yani bir bilgisayara Windows'u ve gereken bütün programları kurup bunu bir USB'ye Rufus'ta olduğu gibi aktarmak ve bu şekilde diğer 7 FreeDOS bilgisayara USB üzerinden boot yoluyla kurmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.​
 
Klonlanacak bilgisayarda aktivasyon işlemi gerçekleştirmeden klonlama yapacağım. Kurumun kendi aktivasyon programı var onunla her bilgisayara ayrı lisanslama yapabiliyorsun.
Oluyorsa, ne güzel.
Macrium Reflect sadece düzgün klonluyor bu arada. Tonlarca yazılım denedim HDD'yi SSD'ye geçirirken hiç biri para etmiyor.
 
Peki bu klonu aynı donanıma sahip olmayan başka bilgisayarlarda kullanırsam sorun olur mu? Şuan 8 adet aynı bilgisayardan aldık fakat ben bu klonu başka donanım ve model bilgisayarları formatlarken de kullanırsam driver vb sorunlar yaşar mıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı