Windows 10 KMS devre dışı bırakılamıyor

Yok DVD sürücüsü oluşturulmuş da ondan soruyorum Rufus'u ve Windows ISO'yu yükledim USB belleğim gelince kuracağım.

Peki o USB'yi format attıktan sonra kullanabilir miyim?

Tabii kullanabilirsin hatta içinde Windows varken de kullanabilirsin, yazdırdıktan sonra istediğin dosyayı at sorun olmaz.

Format atmadan önce böldüğünüz diskin kaç GB olduğuna bakarsınız, format esnasında.

1724758861185.png

Buraya geldiğinizde dokunmayın o diske, Windows'u da asıl diskinize kurun (fotoğrafların olmadığı diske).

Son düzenleme:
Tabii kullanabilirsin hatta içinde Windows varken de kullanabilirsin, yazdırdıktan sonra istediğin dosyayı at sorun olmaz.

Format atmadan önce böldüğünüz diskin kaç GB olduğuna bakarsınız, format esnasında.

Eki Görüntüle 2295493

Buraya geldiğinizde dokunmayın o diske, Windows'u da asıl diskinize kurun (fotoğrafların olmadığı diske).
Hocam USB Bellek geldi de windows iso dosyasını ve rufusu USB'ye mı atmalıyım.(Bir de sistemin olmama ihtimalı var mı yani bilgisayarın patates olma olasılığı var mı hocam?)

Hocam USB Bellek geldi de windows iso dosyasını ve rufusu USB'ye mı atmalıyım.(Bir de sistemin olmama ihtimalı var mı yani bilgisayarın patates olma olasılığı var mı hocam?)
Hocam bir de internette kurulum dosyasının 5.4 gb olduğunu söylüyor benimki 4.33 gb yanlış indirmiş olabilir miyim?

Hocam USB bellek geldi de Windows ISO dosyasını ve Rufus'u USB'ye mı atmalıyım.(bir de sistemin olmama ihtimalı var mı yani bilgisayarın patates olma olasılığı var mı hocam?)

Hocam bir de internette kurulum dosyasının 5.4 GB olduğunu söylüyor benimki 4.33 GB yanlış indirmiş olabilir miyim?

Bu videodaki gibi yapabilirsin. Yalnız FAT32 değil NTFS seçmen gerekiyor. Rufus'u USB'ye atmana gerek yok sadece ISO dosyasını yazdırıyor. Sonra Rufusu da silebilirsin. ISO dosyasını yazdırdıktan sonra eğer diskin yeteri kadar büyükse fotoğraflarını da at yoksa ilk dediğim yöntem de işe yarıyor. Bu şekilde bilgisayarına bir şey olanı görmedim kendim de dahil. Eğer doğru siteden indirdiysen sorun yok.

Bu videodaki gibi yapabilirsin. Yalnız FAT32 değil NTFS seçmen gerekiyor. Rufus'u USB'ye atmana gerek yok sadece ISO dosyasını yazdırıyor. Sonra Rufusu da silebilirsin. ISO dosyasını yazdırdıktan sonra eğer diskin yeteri kadar büyükse fotoğraflarını da at yoksa ilk dediğim yöntem de işe yarıyor. Bu şekilde bilgisayarına bir şey olanı görmedim kendim de dahil. Eğer doğru siteden indirdiysen sorun yok.
Hocam benim bilgisayar gpt ama mbr yazıyor ve değiştiremiyorum

Pardon hocam daha eklemediğim için değiştiremiyormuşum.

Hocam size çözüldü atayım nasıl atılıyordu unuttum?

Son düzenleme:
Çözüldü önemli değil format atarken disk biçimlendirme kısmında dikkat et. Fotoğrafların USB'ye sığıyor mu?
Hocam fotoğraflar için ayrı bir usb bellek aldım ama usb aktarımı saniyede 0 bayt diyor çok yavaş nedense birdenbire böyle oldu

Arada bir düzeliyor da çoğunlukla 0 bayt,acaba fotoğrafalrın büyüklüğüyle mi ilgili?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı