Windows 10 KMSpico Lisansını Kaldırmak

Lütfen bir daha ki sefere işlemi uygulamadan tüm konu mesajlarını okuyun. Ve bir yandan google'da araştırın. Yaptığınız şey daha kötü sonuçlar doğurabilir. İyi günler

Sisteminiz orijinal sürüm. Endişelenmenize gerek yok.
Yalnız eskiden sadece "Aktifleştirildi" yazıyordu, şimdi "Djital Lisans" ibaresi yer alıyor. Ve lisans anahtarım OEM'di şuanda ise Retail olarak gözüküyor. Bunun bir artısı ya da eksisi var mıdır?

Lütfen bir daha ki sefere işlemi uygulamadan tüm konu mesajlarını okuyun. Ve bir yandan google'da araştırın. Yaptığınız şey daha kötü sonuçlar doğurabilir. İyi günler
Sizin de günahınızı aldım özür dilerim. :/ Ama yine de çok teşekkürler bir dahakine daha dikkatli olacağım, buradan da bunu öğrendim.

Yalnız eskiden sadece "Aktifleştirildi" yazıyordu, şimdi "Djital Lisans" ibaresi yer alıyor. Ve lisans anahtarım OEM'di şuanda ise Retail olarak gözüküyor. Bunun bir artısı ya da eksisi var mıdır?
Artısı vardır. Tam destek alırsınız.

Ne demek. En güzel teşekkür "Layqgh" atmaktan gelir.
O zaman size kocaman bir "Layqgh".
@184424 dün ben bu olayları yaşadıktan sonra "Windows hesabımı doğrula" yapıp bir hesabıma bağlandım ve Microsoft hesabımda bu bilgisayara bağlı gözüküyor. Bu hesabı değiştirirsem bir sıkıntı çıkar mı bundan sonra?

Lisans anahtarınız hangi hesabınız kayıtlıysa ona otomatik işlenmiş. Yani böyle dursun tavsiyem bu yöndedir.

Konuyu canlandırmış olacağım ama üzgünüm açtığım konunun cevabını burada bulabileceğimi düşünüyorum. Şimdi arkadaşlar ben bilgisayarcıya format attırdım ve adama lisansın anakarta gömülü olduğunu vb öğrendiğim şeyleri söyledim ama adam kmspico ile kurmuş bunu fark ettim kendi format belleğimi götürdüm ve yeniden istediğim gibi kurdurdum ama içime kuşku düştü acaba yeniden kmspico ile mi kurdu diye. Kms gibi dosyalar aradım bulamadı yazdığınız dosyaları aradım vb. öyle şeyler de çıkmadı. Görev zamanlayıcıdan vb baktım kmspico ile ilgili bir yazı yoktu. CMD'ye verilen kodları yazdığımda makine kalıcı olarak etkinleştirildi ve retail lisanslı olarak gözüküyordu gene de bir kere adama güvenemedim şimdi benim keyimle mi kurulu bilgisayar orijinal lisanslı mıdır? kmspico olduğunda bu cmd ekranlarında ne yazar ya da ne farklılıklar görürüz kuşkumu gidermeye çalışıyorum. @184424 @CratoSoldier

Orijinaldir. İçinde bir kuşku olmasın.

Yani adam lisans bulunan bilgisayara kmspico ile kurulum yaptı bende sildirip düz kurulum yaptırdım lisansıma zarar gelmemiştir değil mi?
Bu arada 2 konuda da bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Aslında kmspico olsaydı komutları yazınca ne yazardı onu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…