Windows 10 KMSpico Lisansını Kaldırmak

KMSpico olsaydı eğer sana bitiş tarihi verirdi aşağıdaki gibi.

Dosya Ekleri

• sahte windows.PNG
    32,3 KB · Görüntüleme: 441
Çok teşekkür ederim size dün de bugün de sorularıma beklediğim gibi ve açıklayıcı cevaplar verdiğiniz için.
Yani tarih var ama lisanslı gibi kullanıyorsun ilginç.

Bu programın amacı ne o zaman sadece sana etkinmiş gibi gösterip güncelleme alıp ama sorgulayınca tarih mı veriyor.

Bu programın amacı ne o zaman sadece sana etkinmiş gibi gösterip güncelleme alıp ama sorgulayınca tarih mı veriyor.
Bak şimdi mesela o programla etkinleştirdin. Sonra 180 günlük lisans veriyor ki zaten bu korsan oluyor. Sen güncelleme yapınca bir şey olmuyor fakat. Bu program ile sunucu değişiyor. Kayıt defterinde birtakım değişiklik oluyor ki bunu anlayamıyorsun. SmartScreen devre dışı kalıyor. Yani sen bu programa izin verdiğin an birtakım kötü sonuçlar doğuyor. Ayrıca 180 gün lisans sonrası lisans tarihi sona erecek diye yazı geliyor. Ve program silinmezse program arkada otomatik çalışır ve dolayısıyla lisansı bir 180 gün daha uzatır da vesaire vesaire. Ayrıca şimdi programsız bile korsan yapılıyor. Bunları önermiyoruz.

iyi günler bende böyle bir yazı çıkıyor anlamadım kod satın aldım işe yaramıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    274,1 KB · Görüntüleme: 403
Önceden korsan etkinleştirme aracı kullanmış mıydınız peki? Ve hata alıyorsanız bunun nasıl tür hata olduğunu açıklarsanız iyi olur.

evet Kmspico kullanmıştım kaldırdım. Kodu girdiğimde ( Bu cihazda Windows etkinleştiremiyoruz. çünkü girdiğiniz
ürün anahtarı farklı bir cihazda kullanılıyor hata kodu: 0xC004C008)
kodu aldığım kişiye söyledim başka kod verdi ona aynı hata veriyor sıkıntı eskiden korsanla etkinleştirme yaptığım için olabilir mi
tuhaf olan süre falan da vermiyor korsan da demiyor normal kullanıyorum windowsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…