Heissenberk Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 3 31 Mart 2020 #1 Windows 10 lokteyl Lite kullanıyordum fakat sayfa kapanmış "Windows Update" alıyorum fakat kokteyl güncellemesi almadığım için sorun yaşar mıyım yeni bir format atmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020
Windows 10 lokteyl Lite kullanıyordum fakat sayfa kapanmış "Windows Update" alıyorum fakat kokteyl güncellemesi almadığım için sorun yaşar mıyım yeni bir format atmalı mıyım?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 31 Mart 2020 #2 Eski Kokteyl sistemleri bile Windows Update ile sorunsuzca kullanabilirsiniz. Elbette Windows güncellemelerinin bug dolu olduğunu unutmamanız gerek. Artı 0 Eksi
Eski Kokteyl sistemleri bile Windows Update ile sorunsuzca kullanabilirsiniz. Elbette Windows güncellemelerinin bug dolu olduğunu unutmamanız gerek.
R Redburne Ziyaretçi 31 Mart 2020 #3 Madem kokteyl kullanıyorsunuz, neden Windows Update kullanıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2020 Artı 0 Eksi
KS KS Heissenberk Centipat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 3 31 Mart 2020 #4 Windows Update yaptıktan sonra sisteme kokteyl uyguluyordum ince ayar çekiyormuş bu şekilde, sitede böyle söyleniyordu. Artı 0 Eksi
Windows Update yaptıktan sonra sisteme kokteyl uyguluyordum ince ayar çekiyormuş bu şekilde, sitede böyle söyleniyordu.
R Redburne Ziyaretçi 31 Mart 2020 #5 Pardon, ben sizin Kokteyl ISO'yu kullandığınızı sanıyordum. Artı 0 Eksi