Windows 10 Korsan Kullanılır mı?

Umutcan_34

Hectopat
Selamlar, uzun zamandır Win 7 kullanıyorum ve Steam oyunları hatalarından bıktım!

Korsan oyun çok fazla oynamam arada COD filan indiririm. Oyunlarım orijinal'dir. Win 10'a geçmek istiyorum. Birkaç sorum var.

Şimdi ben 500 TL veremeyeceğim o yüzden korsan indirmeliyim.

-Steam oyunlarında da hata verir mi?
-Sağ altta Windows'u aktifleştirin yazar mı?
-Güncellemeleri alabilir miyim?
-Bilgisayarcıya yükselttirince maksimum kaç TL vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows'u kesinlikle korsan kullanmanızı önermem. Lisans aldıktan sonra temiz kurulum yapmanızı öneririm. Mr.Acar'ın attığı linkten alabilirsiniz. Ayrıca şu konuya da bakabilirsiniz.
Satılık - Microsoft Windows 10 Pro Lisans
Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler sayesinde 300 adet lisans çok kısa sürede bitti. Bu gün yeniden 1000 adet lisans ekledim ve satışa devam ediyorum. Yakında çoklu alım yapanlar için özel fiyatlar sunacağım. Bu konudaki çalışmamı tamamlamak üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında 28 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key almıştım. Hala kullanıyorum, her format atışımda lisans girmeme gerek kalmıyor kendisi lisanslıyor zaten. Ancak dikkat edin OEM key tek PC üzerine kaydediliyor. Başka PC'de kullanamazsınız.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler sayesinde 300 adet lisans çok kısa sürede bitti. Bu gün yeniden 1000 adet lisans ekledim ve satışa devam ediyorum. Yakında çoklu alım yapanlar için özel fiyatlar sunacağım. Bu konudaki çalışmamı tamamlamak üzereyim.
Merhabalar hala satış yapıyor musunuz?
Zamanında 28 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key almıştım. Hala kullanıyorum, her format atışımda lisans girmeme gerek kalmıyor kendisi lisanslıyor zaten. Ancak dikkat edin OEM key tek PC üzerine kaydediliyor. Başka PC'de kullanamazsınız.
Siz nereden almıştınız? Ben tedirginim de bu konuda aldığım laptop linux yüklü gelecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı