Windows 10 korsan kurulabilir mi?

Key anakartınıza gömülmüş halde o yüzden otomatik etkinleştiriyor kullandığınız key developer için olabilir veya şirketler içinde olabilir tek bir keyde birçok bilgisaray kullanmak içindir o key.

Key anakartınıza gömülmüş halde o yüzden otomatik etkinleştiriyor kullandığınız key developer için olabilir veya şirketler içinde olabilir tek bir keyde birçok bilgisaray kullanmak içindir o key.

Belki de KMS sunucularına bağlanan kodu girmiştir. Kimsenin bedavaya key vereceğini sanmıyorum.

Şaka mı yapıyorsunuz?

Son derece ciddiyim. Söylediğim gibi, MS'in kendi sitesinden indirdiğim ISO, otomatik kendisi etkinleşiyor. Aylar önce yani sıfır makineye bir kez lisans işlemi uygulamıştım fakat key'i youtube videosundaki yorum kısmından kopyalayıp kullandım.

CMD kodları mı yoksa key mi aldınız?

Key mi kullandınız program mı?

Belki de KMS sunucularına bağlanan kodu girmiştir. Kimsenin bedavaya key vereceğini sanmıyorum.

Aynen o olabilir ama format attıktan sonra ISO ile o sununcu ile bağlantısı kesilir biraz garip olmuş ama sonuçta orijinal etkinleşmiş ;D şansına denk gelmiş.

CMD kodları mı yoksa key mi aldınız?

CMD üzerinden Key kullanarak etkinleştirmiştim. Komutları tam hatırlamıyorum. Fakat Windows 10 Pro key'i, yorum kısmından, kopyalayıp, CMD'ye yapıştırdığımı falan hatırlıyorum.

CMD üzerinden key kullanarak etkinleştirmiştim. Komutları tam hatırlamıyorum. Fakat Windows 10 Pro Key'i, yorum kısmından, kopyalayıp, CMD'ye yapıştırdığımı falan hatırlıyorum.

Sanırım KMS sunucularına bağlandınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…