Bu sebeplerden torrenti bıraktım. Oynamak istediğim çok oyun var ama napalım. Hem hak hukuk hemde virüs falan iyi oluyor kafam rahat. Size de tavsiye ederim.
Bu sebeplerden torrenti bıraktım. Oynamak istediğim çok oyun var ama napalım. Hem hak hukuk hemde virüs falan iyi oluyor kafam rahat. Size de tavsiye ederim.
Steam'a gir kütüphaneyi aç. Sol altta oyun ekle kısmı var ona bas daha sonra Steam'da ürün etkinleştire bas ve ileri diyip aktivasyon kodunu gir. Eğer olmaz ise Social Club hesabı ile yapman gerekir.
Size son bir sorum olacaktı. Başlıkta yazmıştım fakat düzenleme olmuş. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor, sistem dosyayı oluşturamıyor. Bunun için ne yapmam gerekir?
Defender yetersizdir. Aktif koruma sağlayan antivirüs yazılımı kullanın. Eğer ki crack dosyalarını çalıştırdı iseniz zararlılar sisteme enjekte olabilir. Yani crack silmek yetersiz.
Free Antivirus Replacement & Anti-Malware Tool şu linkteki yazılımı indirip kur ve bilgisayarını tarat.Tarayıcı virüsü vs.varsa veya kaldıysa ise AdwCleaner yazılımını indirmeni tavsiye ederim.Korsan oyun indireceğiniz zaman siteyi araştırın veya oyunun korsan kurulumu nasıl olur YT bakın.
MBAM kurulmuyorsa Chamelon indirip Zip'den çıkartarak tarama yaptırın. Cracklerdeki virüsler o kadar güçlü değildir(İndirdiği yere göre değişir.)
MBAM'den sonra Comodo Hijack Cleaner ile Tarayıcı Zararlıları Temizliği konusuna gidip rehberine göre uygulayın.
Herhangi bir AdWare vs. vardır diye ekleyeyim dedim.
Bu işlemlerden sonra Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp
sfc /scannow yazın. İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Google'da saçma sapan uzantılar varsa kaldırın. uBlock Origin veya uBlock ekleyin sadece. Güvenilir olmayan uzantıları eklemeyin.
Çalıştırı açıp %temp% yazıp klasör içini silin. Sonra Temp yazın ve yine klasör içini silin. (2 Haftada 1 yapın bunu.)
Crackli oyun hala mevcut ise, ki crack dosyalarını MBAM'in sileceğini düşünüyorum eğer silmezse yine kaldırın. Bunları işlemler bittikten sonra yapın. Güvenilir olmayan sitelerden Youtube videosu indirmeyin.
Dediğiniz herşeyi yapıcam zaten diğer arkadaşların önerlilerini topladım en kolay olarak adwcleaner ile taradım virüs çıkmadı ama yinede ben hepsi ile taratacağım sağolun.
Dediğiniz herşeyi yapıcam zaten diğer arkadaşların önerlilerini topladım en kolay olarak adwcleaner ile taradım virüs çıkmadı ama yinede ben hepsi ile taratacağım sağolun.