Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 22 Kasım 2020 #1 Bilgisayarcıya gitmişti PC format atıldı. Ben yeniden format atmak istemiyorum şimdi. Bu adı nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Bilgisayarcıya gitmişti PC format atıldı. Ben yeniden format atmak istemiyorum şimdi. Bu adı nasıl değiştirebilirim?
omrkayraakr Picopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #2 Tahminimce Windows 10 kullanıyorsun. Ayarlar kısmından ilk çıkan sekmeyi kurcalamanı öneririm. (Hesap) Artı 0 Eksi
Tahminimce Windows 10 kullanıyorsun. Ayarlar kısmından ilk çıkan sekmeyi kurcalamanı öneririm. (Hesap)
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #3 Bilgisayar adından mı bahsediyorsunuz yoksa oturum adından mı? Artı 0 Eksi
KS KS Bowser Koopa Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bowser's Castle 22 Kasım 2020 #4 KralYolu dedi: Bilgisayar adından mı bahsediyorsunuz yoksa oturum adından mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan CMD'ye girdiğinizde "C:\Users\(kullanıcı_adı)r>" yazar bende kullanıcı adım yazmıyor başka bi' ad yazıyor bu nasıl değiştirilir? Artı 0 Eksi
KralYolu dedi: Bilgisayar adından mı bahsediyorsunuz yoksa oturum adından mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdan CMD'ye girdiğinizde "C:\Users\(kullanıcı_adı)r>" yazar bende kullanıcı adım yazmıyor başka bi' ad yazıyor bu nasıl değiştirilir?
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #5 Bowser Koopa dedi: Bilgisayarınızdan CMD'ye girdiğinizde "C:\Users\(kullanıcı_adı)r>" yazar bende kullanıcı adım yazmıyor başka bi' ad yazıyor bu nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Tamam oturum adından bahsediyorsunuz. Arama kısmına Bilgileriniz yazın. Çıkan menüden ya bir Microsoft hesabı ile giriş yapın ya da yerel oturum ise direk düzenleyin. Artı 0 Eksi
Bowser Koopa dedi: Bilgisayarınızdan CMD'ye girdiğinizde "C:\Users\(kullanıcı_adı)r>" yazar bende kullanıcı adım yazmıyor başka bi' ad yazıyor bu nasıl değiştirilir? Genişletmek için tıkla... Tamam oturum adından bahsediyorsunuz. Arama kısmına Bilgileriniz yazın. Çıkan menüden ya bir Microsoft hesabı ile giriş yapın ya da yerel oturum ise direk düzenleyin.