Bugün bahsedeceÄimiz konu Windows 10 da kullanıcı adını deÄiÅtirme. Standart kullanıcı adından bahsetmiyorum, C:Kullanıcılar kısmında ki klasör isminden
1- Windows+r tuşlarına basarak çalıştır ekranını açın. 2- Açılan ekrana netplwiz yazın. 3- Kullanıcı adı ksımının altında bulunan, değiştirmek istediğiniz kullanıcıyı seçip Özellikler'e tıklayın. 4- Çıkan sayfada hem kullanıcı adını, hem tam adı değiştirebilirsiniz. (Alıntıdır)
Bugün bahsedeceÄimiz konu Windows 10 da kullanıcı adını deÄiÅtirme. Standart kullanıcı adından bahsetmiyorum, C:Kullanıcılar kısmında ki klasör isminden
1- Windows+r tuşlarına basarak çalıştır ekranını açın. 2- açılan ekrana netplwiz yazın. 3- kullanıcı adı ksımının altında bulunan, değiştirmek istediğiniz kullanıcıyı seçip özellikler'e tıklayın. 4- çıkan sayfada hem kullanıcı adını, hem tam adı değiştirebilirsiniz. (alıntıdır)
Format attım windows hesabımı bağladığım e postanın ilk 5 harfini kullanıcı adı seçmeyi uygun görmüş sabahtan beri düzeltmeye çalışıyorum burada dosyayı yeniden adlandırmaya çalışırken bu dosya açık hatası verdiğinden değiştiremiyorum