Windows 10 kullanıcı hesapları ve izin sorunları

bugraserdar

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum, ilk kurduğumda normal olarak 1 tane hesap açtım sadece 1 tane, başka ne guest, ne herhangi yeni bir hesap hiçbir şey açmadım. Ama kullanıcı hesapları kısmına girdiğimde benim açmadığım fazladan 2 kullanıcı hesabı daha görüyorum ve kendi kullandığım hesabım sözde yönetici olarak ayarlı ama bir tane klasör silmek istediğimde şu şu kullanıcısı size izin vermelidir diyor. Ben bu bilgisayara sadece 1 tane hesaptan tam erişim nasıl sağlıyacağım, 1 tane klasör silmek istiyorum yok olmuyor silemiyorum, klasör izinlerinde kendi hesabımada izin verdiğim halde olmuyor silemiyorum. Tek istediğim 1 adet bilgisayara tam erişimli hesap. Bu mümkün mü? Windows 10 bunu bize sunuyor mu?

Hocam, arama yerine UAC yazıp enter deyin. Çıkan göstergeyi en alta çekip, tamam deyin. Bir daha sormaz.

Hocam, arama yerine UAC yazıp enter deyin. Çıkan göstergeyi en alta çekip, tamam deyin. Bir daha sormaz.
Şimdi klasörün adını değiştirip sildim silindi çok ilginç.
T
Tamam ben dediğiniz gibi yapayım yinede işimiz temiz olsun.
Peki bu 2. Administrator adındaki hesap nereden nasıl çıktı bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı