Merhaba. Bu gün bilgisayarın termal macununu değiştirdim. Bilgisayar açıldıktan sonra bilgisayar özellikleri kısmına girdiğimde parantez içinde kullanılabilir RAM miktarı 7,45 GB yazması gerekiyordu ama yazmıyor nedense. Direkt 8 GB olarak gösteriyor. Görev yöneticisinden baktığımda 7,45GB RAM'ın kullanılabildiğini görüyorum ama eskiden parantez içinde gösteriyordu. Şimdi neden göstermiyor anlamadım. RAM'lerin yerini de değiştirdim ama yine olmadı. Macun değiştirmeden önce böyle sorun yoktu. Hiç bir ayarla da oynamadım.
Bilgisayar açıldıktan sonra bilgisayar özellikleri kısmına girdiğimde parantez içinde kullanılabilir RAM miktarı 7,45 GB yazması gerekiyordu ama yazmıyor nedense.
@Eyvazov Elmar Uydurduğunuzu söylemiyorum. "7.45 yazacak orada, yoksa bir sorun var" olması gerektiğini nereden çıkardınız dedim. "Bu bir sorun mudur" diye sorsanız okeyimde, bunu nasıl çözebilirim demeniz işi bozuyor.
@Eyvazov Elmar Uydurduğunuzu söylemiyorum. "7.45 yazacak orada, yoksa bir sorun var" olması gerektiğini nereden çıkardınız dedim. "Bu bir sorun mudur" diye sorsanız okeyimde, bunu nasıl çözebilirim demeniz işi bozuyor.
Bu işlerde üst seviyye bir bilgim yok onun için böyle şeylerle karşılaştığımda bunu sorun olarak algılıyorum doğal olarak.Bilgim olsa açmam zaten konunu.Böyle öğrenmiyor mu insan zaten bilmedikleri şeyleri? Verilen cevaplarda artık bunun sorun olmadığını öğrendim.Siz bunu düşünmeden direk konuya girdiniz Yinede cevabınız için teşekkür ederim