Windows 10 kullanıyorum fakat Windows 7'deki özelliklerden bazıları var

Pandora_sama

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımı 3 sene önce aldım. Laptop kendisi. Şimdi fark ettim, bilgisayarım çok kasmaya başladı oyunlarda. Ben de bunu araştırayım dedim. Bir sürü şey yaptım fakat bir sonuç olmadı. Sonra bir videoda bir anti virüs programı gördüm. Aşağıda verdim fotoğrafını. Orada tarama yaptıktan sonra silin yoksa bazı kurallar koyarak bilgisayarınızı Windows 7'deki şeyleri yapar falan dedi. Ve fareyi masaüstüne tıklatıp çıkardığı mavi şey var ya, o çizgi çizgi olur dedi. Ben de zaten öyle nasıl Windows 10'dakilere geri döneceğim diye soracaktım.

1609949099247.png

Bilgisayarınızda virüs olabilir pek bilinmeyen virüs uygulamaları yerine Malwarebytes veya Kaspersky indirip kurarsanız tarama yaptırın.

Ayrıca İOBit ürünleri güvenilmez ve sıkıntılıdır bilgisayarınız mavi ekran bile verebilir.
Bu markanın ürünleri fotoğraftaki gibi Advanced System Care 14 , Driver Booster vs.

Arkadaşın dediği gibi sistemi sıfırdan kurup İOBit markalarından uzak durursanız sizin için bir rehberim var bilgisayar için en iyi ayarlar diye onları uygularsanız rahatça dolaşırsınız
bence.

Dediğiniz şeyi anladım o fare ile mavi saydam şey çizgi çizgi ve içi boş oluyor. Onun sebebi o uygulama. Advanced System Care.

Çözüm olarak seçilirse sevinirim. İyi forumlar. 😆

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı