Windows 10 kurarken BIOS sıkıntı yaratıyor

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar. Bu hata neden oluyor? Lenovo markalı leptoba atacağım formatı. Bir türlü yapamadım. Gtp yi MBR yede aldım bana mısın demiyor. Ne yapabilirim? Normalde format atarken ben USB yazısının yanında UEFI yazısı olurdu oda yok. Bu iş bilgisayarı bayağı eski. O yüzden bilmiyorum ne yapacağımı.

MBR yapıp tekrar bir deneyin.

MBR yapıp tekrar bir deneyin.
Denedim hocam. Ama ben bu WİN 10 iso dosyasını yazdırtıkan sonra. İçine bir yeni klasör açıp içine resimleri felan attım bununla bir ilgisi olabilirmi. Sanmıyorum ben ama

Denedim hocam. Ama ben bu Windows 10 ISO dosyasını yazdırtıkan sonra. İçine bir yeni klasör açıp içine resimleri falan attım bununla bir ilgisi olabilir mi? Sanmıyorum ben ama.

Olur. Boot bozuluyor bazen öyle olunca. Bende Google Chrome setup atınca olmuştu.

Olur. Boot bozuluyor bazen öyle olunca. Bende Google Chrome setup atınca olmuştu.

Tamam hocam teşekkür ediyorum. İnşallah ondandır ya. Yarın artık denerim olmazsa tekrar geri dönüş yaparım. Hocam peki format atarken USB'nin yanında UEFI Yazmaması olan bir şey mi yoksa olması şart mı?

Bir saniye hocam şimdi fark ettim. UEFI çalıştırmanız lazım. Tekrar UEFI yapmayı deneyin. Çok özür dilerim.

Bir saniye hocam şimdi fark ettim. UEFI çalıştırmanız lazım. Tekrar UEFI yapmayı deneyin. Çok özür dilerim.

Hocam BIOS'da açmam için bir seçenek yok ki. Sabahtan beri onu aradım bir türlü yok yani hiçbir yerde

Hocam BIOS'da açmam için bir seçenek yok ki. Sabahtan beri onu aradım bir türlü yok yani hiçbir yerde.

UEFI mod açık zaten. Siz şu an MBR modda çalıştırıyosunuz. MBR çalışması için BIOS'tan CSM Support açmanız lazım.

UEFI mod açık zaten. Siz şu an MBR modda çalıştırıyosunuz. MBR çalışması için BIOS'tan CSM Support açmanız lazım.
Hocam yarın size geri dönüş yapsam olurmu . Rica etsem Şuan bilgisayar yanımda değil iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…