Windows 10 kurarken BIOS sıkıntı yaratıyor

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
maxresdefault.jpg

Arkadaşlar. Bu hata neden oluyor? Lenovo markalı leptoba atacağım formatı. Bir türlü yapamadım. Gtp yi MBR yede aldım bana mısın demiyor. Ne yapabilirim? Normalde format atarken ben USB yazısının yanında UEFI yazısı olurdu oda yok. Bu iş bilgisayarı bayağı eski. O yüzden bilmiyorum ne yapacağımı.

maxresdefault.jpg

Arkadaşlar. Bu hata neden oluyor? Lenovo markalı leptoba atacağım formatı. Bir türlü yapamadım. Gtp yi MBR yede aldım bana mısın demiyor. Ne yapabilirim? Normalde format atarken ben USB yazısının yanında UEFI yazısı olurdu oda yok. Bu iş bilgisayarı bayağı eski. O yüzden bilmiyorum ne yapacağımı.

MBR yapıp tekrar bir deneyin.

Olur. Boot bozuluyor bazen öyle olunca. Bende Google Chrome setup atınca olmuştu.

Tamam hocam teşekkür ediyorum. İnşallah ondandır ya. Yarın artık denerim olmazsa tekrar geri dönüş yaparım. Hocam peki format atarken USB'nin yanında UEFI Yazmaması olan bir şey mi yoksa olması şart mı?

Tamam hocam teşekkür ediyorum. İnşallah ondandır ya. Yarın artık denerim olmazsa tekrar geri dönüş yaparım. Hocam peki format atarken USB'nin yanında UEFI yazmaması olan bir şey mi yoksa olması şart mı?

Bir saniye hocam şimdi fark ettim. UEFI çalıştırmanız lazım. Tekrar UEFI yapmayı deneyin. Çok özür dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı