Windows 10 kurarken BIOS SSD'yi görmüyor

WelTheMach

Centipat
Yeni SSD aldım ve taktım. Bilgisayarım destekliyor, disk yönetiminden gerekli işlemleri yaptım. Windows gezgininden SSD'yi görebiliyorum ama Windows'u SSD'ye kuramıyorum. Sanırım sorun Windows'u SSD ile baslatamadigimdan kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG20210217173529.jpg
    IMG20210217173529.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 351
  • IMG20210217173540.jpg
    IMG20210217173540.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 364
  • IMG20210217173543.jpg
    IMG20210217173543.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 335
İkinci görselde Boot Option kısmından SSD'yi seçin onu boot edecektir. (İçinde Windows varsa.)

İçinde Windows yoksa Rufus ile bootable USB oluşturup halletmelisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 imajını indirip boot cd'si oluşturduktan sonra onunla boot ederek kurulumu başlatabilirsin.

Micorosft'un kendi sitesinden gerekli tüm araçlar ve işletim sistemi dosyaları alınıp kurulum USB'si hazırlanıyor. Aşağıdaki bağlantıda Türkçe olarak tüm bilgiler verilmiş.

Yeni SSD aldım ve taktım. Bilgisayarım destekliyor, disk yönetiminden gerekli işlemleri yaptım. Windows gezgininden SSD'yi görebiliyorum ama Windows'u SSD'ye kuramıyorum. Sanırım sorun Windows'u SSD ile baslatamadigimdan kaynaklanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Diskiniz dinamik olduğundan kuramıyor olabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı