Çözüldü Windows 10 kurarken BOOTMGR eksik hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emoro

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşım için bu bilgisayarı aldık. Montajını kendimiz yapmak istedik 1-2 sebepten dolayı. Montajı başarılı bir şekilde bitirdik. Ama maalesef ki Windows kurulumuna gelemiyoruz. İşlemcimiz Ryzen 5 3400G, anakart ASRock A320M, işlemci 3. nesil bir işlemci. Bu anakartlarda 1. nesil işlemci ile BIOS güncellenip açılması gerekiyormuş yanılmıyorsam. Ne yapabiliriz? Aşağıya fotoğraf bakıyorum. Ekranda bu çıkıyor, kurulum da yapamıyoruz. Acaba BIOS'un güncellenmesi gerekiyor mu? Gerekiyor ise nasıl güncelleyebiliriz? Yoksa problem farklı yerde mi anlayamadık.

Çözüm
Aynı şekilde bu linklerden yapacaksınız.

Buradan indirip flaşa atacaksınız.

Buradan da rehberine bakıp yapacaksınız.

Ayrıca flash belleğini FAT32 olarak biçimlendir bunları yapmadan önce.

(Izlemenizi öneririm) Daha detaylı video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemleri yaptıktan sonra işletim sistemi kurun sisteme.

Sistemde işletim sistemi bulunuyor muydu alınırken? Yoksa işletim sistemi kurmanız gerek sisteme.

hayır bulunmuyor freedos biz kurulum yapıcaktık ama bios güncellenmesi gerekebilir tarzında konuştular 1-2 kişi internettende araştırdım 1. nesil işlemci ile güncellenmesi gerekiyormuş bilmiyorum

Bu yolu izleyin ve bu resimlerde ki yöntemi uygulayın.

Buradan ilk linke girip bu işaretlediğim yazıya basıp dosyayı indir ve ikinci linkte USB yazdır geri kalan işlemi yap.

Peki teşekkür ederim öncelikle ama, 1. nesil işlemci vs takmamıza gerek yok mu direkman böyle güncelleyebilir miyiz ?

Tamamdır o zaman başka bilgisayardan attığım rehbere uyacak şekilde at dosyaları flash belleğe. Sonra flash belleği sisteme tak, BIOS güncellemesi yap ve rahat kullan.

Tamamdır o zaman başka bilgisayardan attığım rehbere uyacak şekilde at dosyaları flash belleğe. Sonra flash belleği sisteme tak, BIOS güncellemesi yap ve rahat kullan.
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın ilk işim onları yapmak. Olursa geri dönüş yaparım mutlaka iyi geceler tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…