Çözüldü Windows 10 kurarken BOOTMGR eksik hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emoro

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşım için bu bilgisayarı aldık. Montajını kendimiz yapmak istedik 1-2 sebepten dolayı. Montajı başarılı bir şekilde bitirdik. Ama maalesef ki Windows kurulumuna gelemiyoruz. İşlemcimiz Ryzen 5 3400G, anakart ASRock A320M, işlemci 3. nesil bir işlemci. Bu anakartlarda 1. nesil işlemci ile BIOS güncellenip açılması gerekiyormuş yanılmıyorsam. Ne yapabiliriz? Aşağıya fotoğraf bakıyorum. Ekranda bu çıkıyor, kurulum da yapamıyoruz. Acaba BIOS'un güncellenmesi gerekiyor mu? Gerekiyor ise nasıl güncelleyebiliriz? Yoksa problem farklı yerde mi anlayamadık.

f9adccee-eef4-40ca-8d6b-05e5e70f1c35.jpg

Çözüm
Aynı şekilde bu linklerden yapacaksınız.

Buradan indirip flaşa atacaksınız.

Buradan da rehberine bakıp yapacaksınız.

Ayrıca flash belleğini FAT32 olarak biçimlendir bunları yapmadan önce.

(Izlemenizi öneririm) Daha detaylı video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemleri yaptıktan sonra işletim sistemi kurun sisteme.

Ben teşekkür ederim yapıp sonuçları paylaşın.
Çok özür dileyerek birşey daha söylemek istiyorum anakartın tam modeli A320M değilmiş. Tam modeli A320M-HDV R4.0 imiş bunun içinse buradan versiyon 4.0 ı alıyoruz değil mi üst sürüm o birde ilk defa yapacağız bir problem yaşamayız umarım.

Aynı şekilde bu linklerden yapacaksınız.

Buradan indirip flaşa atacaksınız.

Buradan da rehberine bakıp yapacaksınız.

Ayrıca flash belleğini FAT32 olarak biçimlendir bunları yapmadan önce.

(Izlemenizi öneririm) Daha detaylı video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemleri yaptıktan sonra işletim sistemi kurun sisteme.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı