Windows 10 kurarken D: Silinir mi?

enter

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
1.943
Makaleler
1
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayara format atıcaktım fakat Boot ve BIOS menüsünde tuşlarım çalışmadığı için dosyanın içinde ki ''setup.exe" adlı klasörü kuruyorum. Fakat D: Silinir mi diye içimde bir şüphe var. D: Gider mi?
 
Windows un kurulacağı diski seçerken, D diskine karışmaz isen silinmez. Fakat önerim her türlü hata olasılığına karşı yedek almandır.
 
Windows'un kurulacağı diski seçerken, D diskine karışmaz isen silinmez. Fakat önerim her türlü hata olasılığına karşı yedek almandır.

Fakat ben ''setup.exe" adlı klasörden kurdum. Bana D: Diski diye bir seçenek koruncak ya da gidecek diye bir şey demedi sadece kurdu.
 
Fakat ben ''setup.exe" adlı klasörden kurdum. Bana D: Diski diye bir seçenek koruncak ya da gidecek diye bir şey demedi sadece kurdu.

Eğer seçenek sunmadı ise üzerine kurmuş demektir, direk olarak C diskine kurar. D ye zarar vermez. Kurulumdan sonra C Diskinde bulunan Windows.old dosyasını silmeyi unutmayın, o klasör eski windows dosyalarını taşır gereksiz yer tutar.
 
Eğer seçenek sunmadı ise üzerine kurmuş demektir, direk olarak C diskine kurar. D'ye zarar vermez. Kurulumdan sonra C diskinde bulunan Windows.old dosyasını silmeyi unutmayın, o klasör eski Windows dosyalarını taşır gereksiz yer tutar.

1 Tane Windows.old dosyası mı vardır. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı