Windows 10 kurarken "[FAIL] load failure: [3] unsupported" hatası

ada korkmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar bilgisayarıma format atacağım ama flash bellekten başlatırken "[FAIL] load failure: [3] unsupported" hatası alıyorum çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-17-21-03-26-788_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2023-09-17-21-03-26-788_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 162
Kanka cihazın UEFI mi legacy mi? Muhtemelen legacy bir BIOS'a sahip cihaza GPT şeklinde biçimlendirilmiş bir bellek boot etmeye çalışıyorsunuz. Rufus ile biçimlendirirken biçimlendirme şeklini MBR yapmanız gerekmekte.

Kanka cihazın UEFI mi legacy mi? Muhtemelen legacy bir BIOS'a sahip cihaza GPT şeklinde biçimlendirilmiş bir bellek boot etmeye çalışıyorsunuz. Rufus ile biçimlendirirken biçimlendirme şeklini MBR yapmanız gerekmekte.

Laptopum UEFI flash bellekte UEFI ama nedense böyle bir hata aldım.

Laptopum uefi flash bellekte uefi ama nedense böyle bir hata aldım

Öncelikle UEFI olduğundan iyice bir emin ol. Değilse MBR olarak biçimlendir ve o şekilde dene. Eğer UEFI ise BIOS ayarlarından legacy Support açıksa kapat.

Legacy Support'un açık olup olmadığını nereden kontrol edebilirim zaten bilgisayarımı UEFI olarak kullanıyorum.

Merhaba dün gece ayni sorunu bende yaşadım.
Anakartım b450 tomhawk.
Biosum beta sürümü olduğundan dolayı herhangi bir format veya işlemde hata çıkarıyordu ,biosu eski sürüme döndürdüm ve sorun ortadan kalktı technopat'ın msi bios guncellemesi ile ilgili rehberi takip edip önceki sürüme günceller isen düzelicektir.
Sağlıklı günler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı