Windows 10 Kurarken Hata Alıyorum

EfeCK

Centipat
Windows 8.1 yüklüydü bilgisayarımda. Windows 10 yüklemek için USB diskimi hazırladım, kuruluş aşamasına geçtim, fakat %20 olduğu zaman hata veriyor. dosyaların tam kullanılabilir olmadığını söylüyor. Oysa ki hepsi sitesinden tam yüklü bir şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 8.1 yüklesem düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 yüklüydü bilgisayarımda. Windows 10 yüklemek için USB diskimi hazırladım, kuruluş aşamasına geçtim, fakat %20 olduğu zaman hata veriyor. dosyaların tam kullanılabilir olmadığını söylüyor. Oysa ki hepsi sitesinden tam yüklü bir şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 8.1 yüklesem düzelir mi?
son sürüm kullandığınızdan emin olun.
kurulum dosyalarını tekrar yükleyin.
imaj dosyasını rufus tarzı bootable usb yapan programlarla usbye yazdırın.

[/QUOTE
Usb'mi CMD'den önyüklenebilir hale getirip dosyaları içine attım yine de olmadı.

Benimki aynı problem değil ancak bende yükledim windows 10 a geçmek istiyorum ancak tam exe yi çalıştırıyorum yönetici olarak kısmı geliyo evet diyorum hiç birşey gelmiyor ekrana D:

Benimki aynı problem değil ancak bende yükledim windows 10 a geçmek istiyorum ancak tam exe yi çalıştırıyorum yönetici olarak kısmı geliyo evet diyorum hiç birşey gelmiyor ekrana D:
Hocam windowsun kendi içinden kurmaya çalışma bi işe yaramaz :D
Şu iki bağlantıya bak:
birincisi
ikincisi
umarım yardımcı olmuşuzdur ama ayrı bir sıkıntı için konu açmanız sizin ban yememeniz adına daha sağlıklı olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı