Çözüldü Windows 10 kurarken kart istedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bbaran1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU 5600G, ram 2x8 gb 3200 mhz ddr4, 75 hz monitör, b450M HDV anakart, kioxa 500 gb nvme ssd.
Meslek
Öğrenci
Merhaba bilgisayarıma Windows 10 kurarken kart istendi. Orijinal yerinden indirdim deneme süresi sonrası benden her yıl 1700 TL para alınacağı söylendi. Ben eski kullanmadığım bir ön ödemeli kartı seçtim. Para kesemezse deneme süresi dolunca ne olur? Orijinal lisans 5100 TL olmuş almam mümkün değil, o kadar param olsa sisteme daha iyi bir şey alırdım. Süre dolduğu zaman etkinleştirilemedi diyecek diye tahmin ediyorum ancak para alınmadı denilir mi sürek veya aboneliği iptal edebilir miyim (bunu biliyorsanız bunu cevaplamakta öncelik gösterirseniz sevinirim)? Teşekkürler.

Merhaba bilgisayarıma Windows 10 kurarken kart istendi. Orijinal yerinden indirdim deneme süresi sonrası benden her yıl 1700 TL para alınacağı söylendi. Ben eski kullanmadığım bir ön ödemeli kartı seçtim. Para kesemezse deneme süresi dolunca ne olur? Orijinal lisans 5100 TL olmuş almam mümkün değil, o kadar param olsa sisteme daha iyi bir şey alırdım. Süre dolduğu zaman etkinleştirilemedi diyecek diye tahmin ediyorum ancak para alınmadı denilir mi sürek veya aboneliği iptal edebilir miyim (bunu biliyorsanız bunu cevaplamakta öncelik gösterirseniz sevinirim)? Teşekkürler.
Etkinlestirmeyin? Lisansim yok secenegini secip devam edebilirsiniz, kart falan girmeyin.

Seçmedim orda istemiyorum dedim hatta aboneliği nasıl kontrol ederim ve iptal edirim?
Microsoft hesabi girdiniz mi?

Evet 365 aboneliği seçmişim :( iptal ettim siteden teşekkürler .d

Seçmedim orda istemiyorum dedim hatta aboneliği nasıl kontrol ederim ve iptal edirim?
1675458773781.png

Bu çıktıysa ve istemiyorum dediysen sorun yok muhtemelen ama Office programlarına girip çıkan uyarıya ve etkinleştirildi mi etkinleştirilmedi mi onun bilgisine bakabilirsin. Ayrıca Microsoft sitesinde aboneliklerini de görebilirsin.

Eki Görüntüle 1656373

Bu çıktıysa ve istemiyorum dediysen sorun yok muhtemelen ama Office programlarına girip çıkan uyarıya ve etkinleştirildi mi etkinleştirilmedi mi onun bilgisine bakabilirsin. Ayrıca Microsoft sitesinde aboneliklerini de görebilirsin.
Öyle dedim de işe yaramamış abonelik açmış iptal ettim şimdi teşekkürler :D

Geçen hafta yeni aldığım HP Victus 16-D1011NT bilgisayarda Windows 11 kurulumu yaptıktan sonra bu problemi yaşadım. Eğer kurulum esnasında internete bağlandıysanız bu aşamayı mutlaka zorla yaptırıyor fakat yerel hesap açtıysanız sıkıntı olmuyor. Ben daha önceden deneme hakkımı kullanmadığım için bu seferlik kabul ettim yoksa kredi kartımdan parayı çekecekti. Aynı zamanda bu olay donanımhaber sitesinde de paylaşıldı.
Eğer kredi kartı bilgilerinizi girdiyseniz ya da zaten ekli durumdaysa ve Office 365 ödeme talimatına geçmek üzereyse verdiğim resmi Windows linkinden önce Office talimatını iptal etmeniz sonrasında da ödeme yöntemini kaldırmanız. Microsoft aboneliği ödeme yönteminizi ve seçeneklerinizi değiştirme - Microsoft Desteği
Muhtemelen Microsoft bu hatayı ilerleyen günlerde çözecektir.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-02-08 at 20-26-41 Microsoft hesabı Ana sayfa.png
    Screenshot 2023-02-08 at 20-26-41 Microsoft hesabı Ana sayfa.png
    109,5 KB · Görüntüleme: 47

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı