Windows 10 kurarken programlarla beraber nasıl kurulur?

mrjojo

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Windows kurulumu hakkında bir sorum olacaktı birçoğumuz normal Windows kurmayı biliyoruz fakat benim yapmak istediğim bir şey var örneğin;
Windows kurulurken arkada Windows'la beraber programlar kurulmasını istiyorum yani Windows tamamen kurulduğunda o programlarla beraber gelmesini istiyorum bunun bir yolunu bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba Windows kurulumu hakkında bir sorum olacaktı birçoğumuz normal Windows kurmayı biliyoruz fakat benim yapmak istediğim bir şey var örneğin;
Windows kurulurken arkada Windows'la beraber programlar kurulmasını istiyorum yani Windows tamamen kurulduğunda o programlarla beraber gelmesini istiyorum bunun bir yolunu bilen var mı?

Her şeyin kurulu gelmesini istersen, hazır sistemin imajını alırsın.
Ya da katılımsız programları format bitince oto kurdurursun.

Her şeyin kurulu gelmesini istersen, hazır sistemin imajını alırsın.
Ya da katılımsız programları format bitince oto kurdurursun.

Maalesef her bilgisayarda her alınan image çalışmıyor.

ISO içine eklense bile kurulum sonunda kurulu bir şekilde gelmez. Çok istiyorsanız Windows'u kurduktan sonra uygulamaları kurun ve marcium Reflect'ya da buna benzer bir yazılım ile sistemi yedekleyin.

Aslında Windows kurulduktan sonra kendi kendine çalışan bir program görmüştüm bir klasör de olan programları sırası ile yüklüyordu onu kendim nasıl yaparım diye araştırıyorum Windows 10'un eski bir sürümünde görmüştüm bu olayı şimdi kardeşim 2 tuşa basıp katılımsız yüklemek zormu geliyor diyenler olacaktır hayır zor değil fakat her seferinde uğraşmak insanın canını sıkıyor.

Son düzenleme:
Maalesef her bilgisayarda her alınan image çalışmıyor.

Aslında Windows kurulduktan sonra kendi kendine çalışan bir program görmüştüm bir klasör de olan programları sırası ile yüklüyordu onu kendim nasıl yaparım diye araştırıyorum Windows 10'un eski bir sürümünde görmüştüm bu olayı şimdi kardeşim 2 tuşa basıp katılımsız yüklemek zormu geliyor diyenler olacaktır hayır zor değil fakat her seferinde uğraşmak insanın canını sıkıyor.

Addon kopier ile yaparsın:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    980,4 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00