Windows 10 kurarken siyah imleç hatası

1.boot device USB diskiniz.
2.boot device HDD'niz.
Ayarları kaydedemiyorsaniz sanırım default ayarlar F9'du o BIOS'da. Default ayarlara dönün ve PC açılışında USB diskinizi boot edebileceğiniz fonksiyonu kullanın. ( F12-F9 ) olabilir.

Ve son olarak ne kadar beklediniz? Bazı bilgisayarlarda 1-2 dakika süreli beklemek gerekiyor ve her ne olursa olsun USB boot ediliyor.
Hiçbir olumlu sonuç olmuyorsa tek sebebi kullandığınız ISO'dan kaynaklı. Çünkü Rufus'da bulunan ayarları doğru kullandığınız bariz burada.

Boot device seçeneğinde 2.kısma HDD'yi koyamıyorum, HDD seçeneği çıkmıyor. Hard disk drivers kısmında HDD'yi 2.sıraya alabiliyorum sadece.

Bu arada default ayarlara döndüm, BIOS pilini çıkarıp taktım, tekrar kurulum USB'si oluşturdum fakat bu sefer o siyah ekranda 10 dk bekledikten sonra PC kapanıyor.

CTRL+ALT+DEL tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.

CTRL+alt+del tuşlarına aynı anda basın, orada Görev Yöneticisi'ni seçin. Sonra, Görev Yöneticisi'nin sol üst kısmında "dosya" yazan kısmına basın, yeni görev çalıştıra basın, sonra Explorer yazın. Olmaz ise, explorer.exe yazın. Gene olmaz ise, aynı yere CMD yazıp girin ve start explorer.exe yazın.

İşletim sistemi kurulu değil ki Görev Yöneticisi nasıl açılsın? O ekranda dediğinizi yapıca PC'ye restart atıyor.
Arkadaşlar, HDD'yi anabilgisayarıma taktım. Format ekranında HDD'yi gördüm. Yanlışlıkla M.2 diskime format atmak istemiyorum. Bu aşamada ve ileriki adımlarda ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar, HDD'yi anabilgisayarıma taktım. Format ekranında HDD'yi gördüm. Yanlışlıkla M.2 diskime format atmak istemiyorum. Bu aşamada ve ileriki adımlarda ne yapmam gerekiyor?
HDD'yi ana bilgisayarıma taktım gözüktü. Diskte problem olup olmadıpını nasıl anlarım? Eski bilgisayarda bu HDD'ye formatta atamıyordum, konuyu takip edenler bilir zaten.

Dosya Ekleri

• 16509880550271197503648.jpg
    16509880550271197503648.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 1650988336667247378012.jpg
    1650988336667247378012.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Hangi ISO'yu yazdırdınız? Sisteminize uygun bir şekilde (Legacy/UEFI) yazdırdınız mı? Yazdırdığınız ISO'yu tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz, bazen ISO'lar tam olarak inmemiş olabiliyor.

Forumdaki Windows 10 H2 olanı indirip USB'ye MBR olarak yazdırdım. Diğer PC eski olduğu için ama çözüm bulamadım. Bu sefer Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 indirdim ve ana bilgisayara uygun şekilde USB'ye yazdım ve ana bilgisayara taktım HDD'yi. Ana bilgisayarda Windows 10 yükledim HDD'ye, daha sonra tekrar eski bilgisayara taktım. Sonuç: Siyah ekran. Şimdi depolama diski olarak ana bilgisayarım da kullanıyorum. Diskte'de problem olabilceği söyledindi. HDD tarama programlarıyla tarattım sonuçlar bu şekilde.

Dosya Ekleri

• x13.JPG
    x13.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 33
  • hd3.JPG
    hd3.JPG
    60,2 KB · Görüntüleme: 31
  • hd.JPG
    hd.JPG
    125,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular