Windows 10 kurtarma seçenekleri sıfırlama

Excly

Picopat
Merhabalar bilgisayarım biraz yavaşladığı için kurtarma seçeneklerinden sıfırlama yapmak istiyorum. Temiz kurulum yapmak istemiyorum flaşım yok çünkü sıfırlama yapsam yine sıfırdan driver vs. kurmam gerekecek mi? Ve lisans anahtarım nasıl olacak duracak mı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

BIOS'ta bir şey yapmanıza gerek yok.

Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma'yı seçin. Bu bilgisayarı sıfırla altında Başlarken'i seçin.

Daha sonra adımları düzgünce okuyarak işleme devam edin.

Ben bugün sürücü dahil her şeyi sıfırladım. Sadece antivirüs uygulamasını ve ekran kartıyla ilgili küçük bir şey güncelleştirildi. Diğer sürücüler yerinde duruyordu. Lisans anahtarı silinmedi.

Hocam, biraz daha uzun sürer. Lisans anahtarına hiçbir şey olmaz. Tekrar sürücü kurmanız gerekiyor. Kişisel dosyalarını saklama seçeneği var. Kolay gelsin.

BIOS'ta bir şey yapmanıza gerek yok.

başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > kurtarma'yı seçin. bu bilgisayarı sıfırla altında başlarken'i seçin.

Daha sonra adımları düzgünce okuyarak işleme devam edin.

Shift'e vs art arta basıp sıfırlayın diyenler var arada bir fark ediyor mu?
Ben bugün sürücü dahil her şeyi sıfırladım. Sadece antivirüs uygulamasını ve ekran kartıyla ilgili küçük bir şey güncelleştirildi. Diğer sürücüler yerinde duruyordu. Lisans anahtarı silinmedi.

Hocam kurtarma ayarlarından mı sıfırladınız çünkü bazı arkadaşlar PC açılırken Shift'e art arta basın vs. diyorlar.

Son düzenleme:
Shift'e vs art arta basıp sıfırlayın diyenler var arada bir fark ediyor mu?

Hocam kurtarma ayarlarından mı sıfırladınız çünkü bazı arkadaşlar PC açılırken Shift'e art arta basın vs. diyorlar.
O dediğiniz Shift + Yeniden başlat ile gelişmiş başlangıç'a giriş olmasın?

Soldan Başlangıç düğmesini seçin ve ardından bilgisayarınızı Kurtarma Modu'nda yeniden başlatmak için Açma/Kapatma simgesi > Yeniden Başlat'ı seçerken Shift tuşunu basılı tutun. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Sorun giderme > Bu bilgisayarı sıfırla'yı seçin.

Bu da farklı bir opsiyon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı