Windows 10 kurulu Kingston SSD boot etmeme sorunu

umutcan3535

Hectopat
Daha fazla  
Kingston 240 GB SSD içinde Windows 10 kurulu. BIOS ekranında Boot menüsünden onu seçiyorum fakat sürekli BIOS ekranına geri atıyor beni, hiçbir şekilde başlamıyor sistem.

Elimdeki HDD'ye Windows 7 Home kurdum sımdı BIOS'a giriyorum ve SSD secili olmasına rağmen Windows 7 olan HDD'yi başlatıyor sistem. Hiçbir sekilde Windows 10 kurulu olan SSD'yi devreye sokamıyorum. Nerede hata yapıyor olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot listesinde Windows Boot Manager var ise onu boot edin.

Bu sata ayarlarının değişmesinden dolayı oluyor. Aynı şeyi ben yaşadım. AHCI moda aldıktan sonra yeniden SSD’yi biçimlendirip format atın. Önemli verileriniz var ise format ekranında gelişmiş seçeneklere tıklayıp oradan sistem görüntüsü altında gelişmiş sekmesine tıklayarak dosyalarına erişip yedekleyebilirsin. Kolay gelsin.

Çözüm; Yeni bir Windows yükleme USB’si oluşturup dosyaları silmeden format atman.
Boşuna 2666 MHz RAM için fazla para vermeyin 2400 MHz alabilirsiniz i3 8100 işlemci 2400 MHz'den fazla desteklemiyor. Eğer SSD alma şansınız olursa en azından Windows'u kurmak için çok daha keyifli ve seri olur.
yardım lütfen ben hala yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…