A Alper_Yrkli Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #1 Bugün Monster laptop aldım fakat Windows Kurulum dosyalarını USB'ye aktarırken sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2018
Bugün Monster laptop aldım fakat Windows Kurulum dosyalarını USB'ye aktarırken sürekli aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 29 Aralık 2018 #2 Usbye aktarım bu şekilde sağlanmıyor yalnız. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Buraya bir göz atabilirsiniz.
Usbye aktarım bu şekilde sağlanmıyor yalnız. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Buraya bir göz atabilirsiniz.
A Alper_Yrkli Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #3 Silinen üye dedi: Usbye aktarım bu şekilde sağlanmıyor yalnız. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Buraya bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Silinen üye dedi: Usbye aktarım bu şekilde sağlanmıyor yalnız. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Buraya bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.