Windows 10 kurulum belleğini Windows 11 kurulum belleği olarak değiştirmek için neler yapılmalıdır?

emir3636

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba 8 GB'lik flashımda Rufus'ladığım Windows 10 var ama Windows 11 Rufus kurmak istiyorum, üstüne kurarsam bir problem çıkar mı ya da flashı sıfırlamam gerekiyor mu?

Merhaba 8 GB'lik flashımda Rufus'ladığım Windows 10 var ama Windows 11 Rufus kurmak istiyorum, üstüne kurarsam bir problem çıkar mı ya da flashı sıfırlamam gerekiyor mu?
Flash'ı formatlayabilirsin veya Rufus zaten bunu senin için yapar, sorar, her şey silinecektir bilgine diye.

Flash'ı formatlayabilirsin veya Rufus zaten bunu senin için yapar, sorar, her şey silinecektir bilgine diye.
teşekkürler

Rufus zaten kendisi bicimlendiriyor ama istersen kendin bicimlendirip de flaşa yazdırabilirsin.
teşekkürler

Rufus zaten kendisi bicimlendiriyor ama istersen kendin bicimlendirip de flaşa yazdırabilirsin.
hocam 2 gündür ığraşıyorum sürekli iso yansısı hatası veriyordu biraz önce gelişmiş bimlendirme ayarlarından hızlı biçimlendir ve genişletilmiş etiket ve simge dosyaları oluştur seçeneklerini kaldırdım şuan %30 da biçimlendiriliyor bir sorun çıkmaz değil mi yeni laptopta

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Hocam 2 gündür ığraşıyorum sürekli ISO yansısı hatası veriyordu biraz önce gelişmiş bimlendirme ayarlarından hızlı biçimlendir ve genişletilmiş etiket ve simge dosyaları oluştur seçeneklerini kaldırdım şu an %30 da biçimlendiriliyor bir sorun çıkmaz değil mi yeni laptopta.

PC de bir sıkıntı olmaz ama yine olmayabilir.

ISO da hata olabilir belki hatanın ekran görüntüsü atar mısınız sorun veririse.
yine hata verdi yeni iso indirdim isoda hata yok bece 2 gündür aynı hatayı veriyor laptop baya eski bir laptop artık hatanın laptoptan kaynaklandığını düşünüyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0515.jpeg
    IMG_0515.jpeg
    199,6 KB · Görüntüleme: 1
Yine hata verdi yeni ISO indirdim ISO'da hata yok bece 2 gündür aynı hatayı veriyor laptop bayağı eski bir laptop artık hatanın laptoptan kaynaklandığını düşünüyorum.

Bazı yerlerde ISO'nun içindeki dosyaları direk flash belleğe atarsan o şekilde format atabilirsin bir de flaşı bicimlendir eğer icinde dosya falan varsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı