Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 3 Aralık 2023 #11 Jobs dedi: CSM açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet secure boot kapalı csm açık
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.961 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #12 Atill00 dedi: Evet secure boot kapalı csm açık Genişletmek için tıkla... CSM kapatıp dener misiniz hocam?
Atill00 dedi: Evet secure boot kapalı csm açık Genişletmek için tıkla... CSM kapatıp dener misiniz hocam?
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 3 Aralık 2023 #13 Jobs dedi: CSM kapatıp dener misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Onuda denedim secure boot da custom yaptım olmadı
Jobs dedi: CSM kapatıp dener misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Onuda denedim secure boot da custom yaptım olmadı
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.961 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #14 Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi?
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 3 Aralık 2023 #15 Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... Sata hocam Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... SSD markam mp33 pro m2 Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... SSD markam mp33 pro m2
Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... Sata hocam Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... SSD markam mp33 pro m2 Jobs dedi: Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi? Genişletmek için tıkla... SSD markam mp33 pro m2
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.961 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #16 Atill00 dedi: Sata hocam Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz?
Atill00 dedi: Sata hocam Genişletmek için tıkla... Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz?
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 3 Aralık 2023 #17 Jobs dedi: Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktu Jobs dedi: Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordum
Jobs dedi: Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktu Jobs dedi: Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordum
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.961 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #18 Atill00 dedi: Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktu Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam diskleri tek tek test eder misiniz?
Atill00 dedi: Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktu Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam diskleri tek tek test eder misiniz?
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 3 Aralık 2023 #19 Jobs dedi: Hocam diskleri tek tek test eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyor Jobs dedi: Hocam diskleri tek tek test eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG20231203104833.jpg 83,8 KB · Görüntüleme: 90
Jobs dedi: Hocam diskleri tek tek test eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyor Jobs dedi: Hocam diskleri tek tek test eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.961 Makaleler 6 Çözümler 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #20 Atill00 dedi: Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyor Genişletmek için tıkla... RAID moduyla bir alakamız yok hocam. M2'yi sökünce SATA olan diskinizi görüyor mu? Birde diskler takılı değilken BIOS'a daha hızlı giriyor mu?
Atill00 dedi: Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyor Genişletmek için tıkla... RAID moduyla bir alakamız yok hocam. M2'yi sökünce SATA olan diskinizi görüyor mu? Birde diskler takılı değilken BIOS'a daha hızlı giriyor mu?