Atill00
Hectopat
Evet secure boot kapalı csm açıkCSM açık mı?
Evet secure boot kapalı csm açıkCSM açık mı?
CSM kapatıp dener misiniz hocam?Evet secure boot kapalı csm açık
Onuda denedim secure boot da custom yaptım olmadıCSM kapatıp dener misiniz hocam?
Sata hocamHangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi?
SSD markam mp33 pro m2Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi?
SSD markam mp33 pro m2Hangi tür disk kullanıyordunuz SATA mı NVME mi?
Hocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz?Sata hocam
Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktuHocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz?
Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordumHocam size zahmet kasayı açıp bağlantıları kontrol eder misiniz?
Hocam diskleri tek tek test eder misiniz?Kontrolden geçirdim kablolarda anormallik yok SSD tekrar oynadım sorun yoktu
Ek olarak Pc biosa vs çok yavaş giriyor boot menüye girerken bile 7dk bekliyordum
Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyorHocam diskleri tek tek test eder misiniz?
Hocam diskleri tek tek test eder misiniz?
RAID moduyla bir alakamız yok hocam. M2'yi sökünce SATA olan diskinizi görüyor mu? Birde diskler takılı değilken BIOS'a daha hızlı giriyor mu?Test ettim ek olarak sata modunu da AHCI DAN RAID değiştirdim tekrar denedim m2ssd görmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.