Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 24 Ocak 2022 #1 Klavye farem çalışmıyorç bu ekranda sıfırladıktan sonra oldu ne yapmam lazım? Sinyor Ezio Auditore dedi: Klavye farem çalışmıyorç bu ekranda sıfırladıktan sonra oldu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen bakın. Dosya Ekleri IMG20220124172712.jpg 33,5 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleme: 24 Ocak 2022
Klavye farem çalışmıyorç bu ekranda sıfırladıktan sonra oldu ne yapmam lazım? Sinyor Ezio Auditore dedi: Klavye farem çalışmıyorç bu ekranda sıfırladıktan sonra oldu ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen bakın.
Çözüm Sinyor Ezio Auditore 26 Ocak 2022 Hasan Baki dedi: Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam aynı sorunu yaşayan arkadaşım mesaj attı anakarta ekstra USB portu takmam gerekiyormuş onda da varmış aldım ondan çalıştırdım PC'yi.
Hasan Baki dedi: Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam aynı sorunu yaşayan arkadaşım mesaj attı anakarta ekstra USB portu takmam gerekiyormuş onda da varmış aldım ondan çalıştırdım PC'yi.
Hasan Baki Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #2 Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin. Son düzenleme: 26 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin.
KS KS Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Ocak 2022 #3 Hasan Baki dedi: Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam aynı sorunu yaşayan arkadaşım mesaj attı anakarta ekstra USB portu takmam gerekiyormuş onda da varmış aldım ondan çalıştırdım PC'yi. Artı 0 Eksi Çözüm
Hasan Baki dedi: Muhtemelen Driver'lardan kaynaklıdır. Başka bir USB portuna takmayı deneyin. Eğer yine çalışmazsa PS/2 mouse ve klavye ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam aynı sorunu yaşayan arkadaşım mesaj attı anakarta ekstra USB portu takmam gerekiyormuş onda da varmış aldım ondan çalıştırdım PC'yi.