Windows 10 kurulum ekranında touchpad çalışmıyor

cLmaks

Hectopat
Yeni aldığım HP dizüstü bilgisayarının Windows kurulumunu yaparken ilk gelen dil seçimi sayfasında ileri tuşuna basamıyorum çünkü touchpad çalışmıyor. Yanımda harici bir fare de yok yardımcı olabilir misiniz?

Dil genelde türkçe seçili oluyor. Enter a basarak seçeneği onaylayabilirsin. Arkadaşın dediği gibi sürücü sonradan yüklenecek ve ben arkadaşımın HP bilgisayarına format atarken faremi takmıştım çalışmıştı zaten ileride fare lazım olacak yine de açamazsanız bir fare edinip deneyin.

Dil genelde türkçe seçili oluyor. Enter a basarak seçeneği onaylayabilirsin. Arkadaşın dediği gibi sürücü sonradan yüklenecek ve ben arkadaşımın HP bilgisayarına format atarken faremi takmıştım çalışmıştı zaten ileride fare lazım olacak yine de açamazsanız bir fare edinip deneyin.
Bios ekranında çalışan klavye malesef kurulum ekranında çalışmıyor

Sistemi Microsoft' un kendi sitesinden mi indirdiniz yoksa farklı bir siteden mi ISO indirip format flaşı yaptınız?
Eğer ISO indirip yaptıysanız format flaşını Windows 10'u İndirin linkinden bu araçla flaşa yüklemenizi öneririm.
Çünkü eskiden deneyimlemiştim kurulum ekranı başka sitelerden indirdiğim zaman küçültülmüş bir şekilde karşıma çıkıyordu ve sistemde sürekli hatalar meydana geliyordu sizde de aynı sorun olmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı