Mr.Forest
Decapat
- Katılım
- 11 Şubat 2023
- Mesajlar
- 43
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: i5-10400f
Ekran Kartı: Msi Geforce RTX3060 Ventus X3 12 Gb OC Anakart: Asus Prime H410M-A
Ram: 2x16 Hikvision Urien 32 Gb 3200 Mhz DDR4 CL16 Psu: Gametech Gtp-700 V2 700W 80+ Bronze Soğutucu: Snowman M200
Kasa: Gametech Fortes Mesh
SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 Gb
SSD: Western Digital Blue Sa510 1 Tb
Monitör: Samsung Odssey G3 165 Hz 1 Ms
Tv: Nordmende 42' Full HD LED Tv
- Cinsiyet
- Erkek
MBR ile Windows 10 kuramaman lazım dostum, uyarıyı geçebilmen gerek. Geçmiyorsan yine MBR olarak dene. Anakart hakkında bilgim yok, ASUS sitesinde bilgi vermemişler fakat Icecat: Ücretsiz ürün bilgileri sağlayan açık ürün kataloğu bu sitede en fazla 4 GB RAM destekler yazıyor. Kendin denedin mi?
Takılı gelen HDD de Windows 7 Ultimate vardı o takılıyken 7 GB RAM'i de takmıştım 3.5 GB kullanılabilir gözüküyordu.
Takılı gelen HDD de Windows 7 Ultimate vardı o takılıyken 7 GB RAM'i de takmıştım 3.5 GB kullanılabilir gözüküyordu.
Eve gittiğim zaman dediklerini deneyeceğim. Peki bu MBR hatasını nasıl geçebilirim? Eve gittiğim zaman BIOS fotoğraflarını paylaşacağım.
Dediğini yaptım MBR hatası verdi BIOS ekranının resimlerini ve hatanın resmini gönderiyorum. BIOS'unu güncelleyerek denemek istiyorum lakin bu anakartın BIOS'unda herhangi bir BIOS güncelleme aracı bulamadım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: