Windows 10 Kurulum Esnasında ''No Device Were Found'' Hatası

Oguzhaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar,

Kullandığım anakartın modeli '' Asus Maximus Ranger VIII. ''

Denediğim Yöntemler;
1= Her USB portunu denedim.
2= Rufus haricinde elle bootable ve benzeri birkaç program daha denedim.
3= AHCI modu RAID moda alıp denedim.
4= Windows ISO dosyamı tekrar başka bir yerden temin edip denedim.

Ve olmadı....

Sorunun videolu anlatımı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatanın net bir fotoğrafı,
No device drivers were found.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb yi uefi olarak mı hazırlıyorsun? Usbyi rufus adlı program ve menüden gpt destekli uefi olarak gibi bir sekme var öyle ayarla. Belki çözüm olur

Bu sekilde ayarlıyorsanda yine olmuyorsa belki diskin gpt formatinda degildir ozaman mbr formatinda uefi destekli usb hazirla, biosunda uefi acik degilse ozamanda mbr destekli bios formatında usb hazirla bu sekde olacaktir.

Son düzenleme:
Usb yi uefi olarak mı hazırlıyorsun? Usbyi rufus adlı program ve menüden gpt destekli uefi olarak gibi bir sekme var öyle ayarla. Belki çözüm olur

Bu sekilde ayarlıyorsanda yine olmuyorsa belki diskin gpt formatinda degildir ozaman mbr formatinda uefi destekli usb hazirla, biosunda uefi acik degilse ozamanda mbr destekli bios formatında usb hazirla bu sekde olacaktir.
Videoda'da gösterdim uefi olarak hazırlıyorum. Aynı @Recep Baltaş 'ın hazırladığı usb hazırlama rehber videosundaki gibi fakat ne denediysem olmuyor gerçekten hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım. 2 gündür windows yükleyemiyorum delireceğim.

Hocam kusura bakma telefonda internete bağlanıyorum videoyu izlemedim acikçası:) ama sen dediğim şekillerin birinde usb hazirla biri olacaktır.

Belki çözüm olur diye dedim benimde başıma gelmişti bir zamanlar:) bir yöntem bulabilirsem paylaşırım seninle.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı