Arkadaşlar selam. Dün bilgisayarımı temizlemek amacıyla format atmaya karar verdim. Fakat 2 gündür denememe rağmen maalesef Windows 10'u kuramıyorum. Her şey güzel gidiyor Windows kuruldu kurulacak sistem 10 saniye içinde yeniden başlatılacak diyor. Yeniden başlattıktan sonra MEMORY_MANAGEMENT hatası alıp mavi ekran yiyorum ve bu bir kısır döngüye döndü. Nasıl düzeltebileceğim hakkında yardımcı olmanızı istiyorum. Şunu da ekleyelim bu ekranlarda donmalar gerçekleşiyor, BIOS da donuyor.
BIOS Flashback nedir? Anakartınıza sadece 24 pin ve CPU güç bağlantısı yapmanızın yeterli olduğu çok pratik bir BIOS güncelleme yöntemidir. İşlemci, RAM ve ekran kartı takılı olmadan güncelleyebiliyorsunuz. MSI MPG B550 Gaming Plus'tan örnek bir görsel. BIOS Flashback tuşu en üstte gördüğünüz...
BIOS Flashback nedir? Anakartınıza sadece 24 pin ve CPU güç bağlantısı yapmanızın yeterli olduğu çok pratik bir BIOS güncelleme yöntemidir. İşlemci, RAM ve ekran kartı takılı olmadan güncelleyebiliyorsunuz. MSI MPG B550 Gaming Plus'tan örnek bir görsel. BIOS Flashback tuşu en üstte gördüğünüz...
Dostum senin sayende mi oldu bilmiyorum ama, bir şekilde yaptım çok sağ olasın. Büyük ihtimal olay BIOS güncellemesiyle alakalıydı. Tebrik ederim. Tekrardan çok sağ ol
Dostum senin sayende mi oldu bilmiyorum ama, bir şekilde yaptım çok sağ olasın. Büyük ihtimal olay BIOS güncellemesiyle alakalıydı. Tebrik ederim. Tekrardan çok sağ ol