Windows 10 Kurulum Hatası

ygtbzkrt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yükseltme yaparak Windows 10 yüklemeye karar verdim. Setup'a tıklayıp %100 bitince bu hatayı alıyorum. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler.

sorun.png

Bence temiz kurulum yapın. Hangi yapı numarasıyla yükseltmeye çalışıyorsunuz. Microsoft'un sunduğu en son yapı numarası Windows 10.0.9879.
Buradaki söylenenleri yapın. Güncellemelerin yüklü olması gerektiği yazıyor.
Bu arada biraz daha bekleyip ocak ayındaki tüketici önizleme sürümünü yüklerseniz daha sorunsuz geçiş sağlarsınız.

Bence temiz kurulum yapın. Hangi yapı numarasıyla yükseltmeye çalışıyorsunuz. Microsoft'un sunduğu en son yapı numarası Windows 10.0.9879.
Buradaki söylenenleri yapın. Güncellemelerin yüklü olması gerektiği yazıyor.
Bu arada biraz daha bekleyip ocak ayındaki tüketici önizleme sürümünü yüklerseniz daha sorunsuz geçiş sağlarsınız.
Yardımınız için teşekkürler. Uygulamaların gitmemesi için yükseltme yapmak istemiştim.

Birde Build 9901 indirmiştim. Bu yüzden sorun çıkarmıs olabilir mi ?

Ben temiz kurulum yaparak denedim, o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum. Ama verdiğim sitedeki yazıda bilgisayarın güncel olması gerektiği yazıyor.
Ayrıca komut satırına
Kod:
sfc /scannow
yazıp bilgisayarın sistem dosyalarında hata olup olmadığını kontrol edin.

ayrıca resmi olarak çıkan bir sürüm değil.
Resmi olarak derken Microsoft çıkışlı. Ancak release sürüm değil, o yüzden yayınlanmadı. 9901'den daha yüksek sürümler var şuan ancak onların linkleri daha nete düşmedi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı