Windows 10 Kurulum Hatası

Ertugrul96

Hectopat
IMG_0841 (1).JPG

FreeDos sisteme Windows 10 kurulumu yaptım. Kurum bitti ve bu çıktı. Kapatıp açıyorum, tekrar çıkıyor. Nerede yanlış yaptım acaba? Düzeltme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 312586

FreeDos sisteme Windows 10 kurulumu yaptım. Kurum bitti ve bu çıktı. Kapatıp açıyorum, tekrar çıkıyor. Nerede yanlış yaptım acaba? Düzeltme şansım var mı?

BIOS' tan Boot seçeneğini UEFI kurulum yaptıysan 1. sırayı UEFI Windows Boot Manager olarak değiştir. Yani sistem açılışını birincil öncelik UEFI kurulum yaptıysan UEFI Windows Boot Manager olacak şekle getirmelisin.

Rica ederim. Teşekkürü 'Beğen' butonuna tıklayarak edebilirsen çok makbule geçer. Bu arada 'Hiç anlamıyorum bu işlerden bozmak ta istemiyorum' diye düşünme. Aynılarını bende senelerce dedim. Azıcık araştırma ve cesaretle gayette güzel anlarsın. Bu kadar korkma BIOS' tan. Sadece bilmediğin bir ayarı ne olduğunu öğrenmeden değiştirme yeter. Bunun dışında BIOS' a hakim olmak gerçekten önemli. Sisteminle uyumlu olan videoları izlersen kolaylıkla bilgi sahibi olmuş olursun. İyi sosyaller.:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı