Windows 10 "Kurulum Programı Ürün Anahtarını Doğrulayamadı" Hatası

jinkx

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1'den yükseltmeye çalışıyorum. Daha ürün anahtarını girmeden bu sorun çıkıyor. Elimde orijinal W10 Pro anahtarı var oysaki.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru olan mamariyi denediğinizden emin misiniz? Bunun yanında yükseltme ile geçmenizi tavsiye etmem, tavsiye edilen temiz kurulum ile geçmenizdir.
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 8.1 (4)
  • Windows 10 Home
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 8.1 Pro
  • Öğrenciler için Windows 8.1 Pro
  • Windows 10 Pro

Doğru olan mamariyi denediğinizden emin misiniz? Bunun yanında yükseltme ile geçmenizi tavsiye etmem, tavsiye edilen temiz kurulum ile geçmenizdir.
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 8.1 (4)
  • Windows 10 Home
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 8.1 Pro
  • Öğrenciler için Windows 8.1 Pro
  • Windows 10 Pro

Altına güncelleme olarak USB ile yapılamıyor yazılmış. Temiz kurulum nedir?

Son düzenleme:
Direk yükseltme yapmak istediğinizde USB üzerinden yapamazsınız demek istiyor. Dikkatli okursanız cümleyi anlayacaksınız. Temiz kurulum sisteminizin tamamiyle sıfırdan kurulması işlemidir.

Güncelleme: Yükseltme işlemi için masaüstünde Setup adında bir klasör oluşturup ISO içeriğini buraya kopyalayın. Şu anda sistemde herhangi bir USB aygıtı takılı iken yükseltme yapılamıyor:

Windows 10 Mayıs 2019 Güncellemesi USB Sürücüye İzin Vermiyor - Technopat

Direk yükseltme yapmak istediğinizde USB üzerinden yapamazsınız demek istiyor. Dikkatli okursanız cümleyi anlayacaksınız. Temiz kurulum sisteminizin tamamiyle sıfırdan kurulması işlemidir.
Sistemimdeki dosyaları korumak istiyorum, sadece windows 10 olsun istiyorum.

Direkt yükseltme yapmaya çalışıyorum zaten :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı