gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Windows 10 kurulum işlemi sırasında SSD disk algılamama sorunu nasıl çözülür? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Çözüm gattarX 8 Temmuz 2022 @CYBER SHADOW Linux'u sorunsuz kullaniyorum. CYBER SHADOW dedi: Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım VMD kaynaklıymış yanlız biosum eski olduğu için VMD ayarı nerde bilmiyorum. Sorunu çözdüm Windows'u Ventoy ile kurdum.
@CYBER SHADOW Linux'u sorunsuz kullaniyorum. CYBER SHADOW dedi: Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım VMD kaynaklıymış yanlız biosum eski olduğu için VMD ayarı nerde bilmiyorum. Sorunu çözdüm Windows'u Ventoy ile kurdum.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 7 Temmuz 2022 #2 Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm.
KS KS gattarX Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 @CYBER SHADOW Linux'u sorunsuz kullaniyorum. CYBER SHADOW dedi: Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım VMD kaynaklıymış yanlız biosum eski olduğu için VMD ayarı nerde bilmiyorum. Sorunu çözdüm Windows'u Ventoy ile kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
@CYBER SHADOW Linux'u sorunsuz kullaniyorum. CYBER SHADOW dedi: Disk ölmüş büyük ihtimal başka bir diskiniz var öyle deneyin bana da aynısı olmuştu birinden disk alıp taktım sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İnternette araştırdım VMD kaynaklıymış yanlız biosum eski olduğu için VMD ayarı nerde bilmiyorum. Sorunu çözdüm Windows'u Ventoy ile kurdum.