Windows 10 kurulum sırasında select Boot device hatası

furkansrby

Kilopat
Merhabalar, Monster Laptopum'u servise vermiştim SSD'den kaynaklı bir durum olduğu için SSD'yi değiştirmişler, aldım geldim ancak SSD değiştiği için tekrar bir Windows kurulumu yapmam gerek. BIOS kısmında tüm ayarları yaptım F7 tuşu ile please select Boot device kısmına geldiğimde Windows 10 için hazırladığım USB bellek çıkıyor ancak enter dediğim de hiçbir şey olmuyor. Bunun sebebi nedir?
Aşağı fotoğrafı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• 16046695535213347575476951779534.jpg
    16046695535213347575476951779534.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 520
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Monster Laptopum'u servise vermiştim SSD'den kaynaklı bir durum olduğu için SSD'yi değiştirmişler, aldım geldim ancak SSD değiştiği için tekrar bir Windows kurulumu yapmam gerek. BIOS kısmında tüm ayarları yaptım F7 tuşu ile please select Boot device kısmına geldiğimde Windows 10 için hazırladığım USB bellek çıkıyor ancak enter dediğim de hiçbir şey olmuyor. Bunun sebebi nedir?
Aşağı fotoğrafı bırakıyorum.
Çünkü seçim yerinde sadece o var. Muhtemelen bilgisayarı direk başlattığında flaştan başlayacaktır.

Çünkü seçim yerinde sadece o var. Muhtemelen bilgisayarı direk başlattığında flaştan başlayacaktır.

Zaten flashdan başlamasını istiyorum ama başlamıyor tekrar BIOS'a atıyor.
USB'yi doğru şekilde kurduğunuzdan emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık 1 sene önce kurmuştum aynı bu video yu izleyerek. Yani eskiden kurmuştum ondan kaynaklı olabilir mi?

Zaten flashdan başlamasını istiyorum ama başlamıyor tekrar BIOS'a atıyor.

Yaklaşık 1 sene önce kurmuştum aynı bu video yu izleyerek. Yani eskiden kurmuştum ondan kaynaklı olabilir mi?

Genelde bu sorun USB ile alakalı olur. Güzelce tekrardan kurmak en mantıklısı olacaktır.

Pek sanmam ama en iyi ve tek seçeneğiniz baştan hazırlamak.

Sağ olun. Evde başka bir bilgisayar olmadığı için biraz uğraştıracak ama.

Genelde bu sorun USB ile alakalı olur. Güzelce tekrardan kurmak en mantıklısı olacaktır.

Anladım teşekkür ederim. O zaman tekrar hazırlayacağım USB'yi ama evde başka bilgisayar olmadığı için biraz sıkıntı olacak da neyse yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı