Windows 10 kurulum USB'si oluşturma

Açtığınız arşivde "Sources", "Support", "Boot" gibi klasörler mi var? Öyleyse siz ISO dosyasını WinRAR veya benzeri bir programla açıyorsunuz. Hiç içini ellemeyin ve Rufus ile bu dosyayı bir USB'ye yazdırın, WinRAR ile açmayın.
Eğer bunlar yoksa dosya bozuk inmiştir. Tekrar indirin.
Daha iyi görmek için Windows 10 bölümündeki rehberleri de izleyebilirsiniz.
ayn bendede onlar var ve direk yazdırdım bir sorun çıkmaz dimi çünkü rarın içinde bitane kurulum axe dosyası var onu açınca yüklüyo sonra hata veriyo.
yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim siz olmasanız hayatta yapamazdım:)

Son düzenleme:
Yok, arşivin içindeki kurulumu başlatırsanız zaten temiz kurulum olmaz. Eğer dosyaya dikkat ederseniz (Sağ tıklayın ve özelliklerine bakın) isminin sonunda zaten ".iso" yazar.
Bir şey değiştirmeden bu ISO dosyasını (Arşiv gibi görünen) bir USB'ye yazdıysanız aynı klasörler USB'de de olmalı. USB'ye yazarken bir hata almadıysanız artık boot edebilirsiniz USB'den.

Yok, arşivin içindeki kurulumu başlatırsanız zaten temiz kurulum olmaz. Eğer dosyaya dikkat ederseniz (Sağ tıklayın ve özelliklerine bakın) isminin sonunda zaten ".iso" yazar.
Bir şey değiştirmeden bu ISO dosyasını (Arşiv gibi görünen) bir USB'ye yazdıysanız aynı klasörler USB'de de olmalı. USB'ye yazarken bir hata almadıysanız artık boot edebilirsiniz USB'den.
hiç bir hata almadan direk rarı yazdırdım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı