Çözüldü Windows 10 kurulumda 0x80070570 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekteki fotoğraf.

Dosya Ekleri

• 1641902178929792093028740616050.jpg
    1641902178929792093028740616050.jpg
    182,6 KB · Görüntüleme: 86
Çözüm
Technopattan İSO indirmiştim bu hatayı vermişti, başka siteden indirdim şuan çalışıyor.
Dediğim gibi ikisi de ihtimal dahilinde. Sağlığından emin olduğunuz bir USB ile sosyalden bir ISO kullanarak yazdırmayı deneyin. Sonuca bakalım.
Bide hocam format ekranında olan bir sorun var. Profilimdeki konulardan 2 önceki konu "Windows 10 kurulmuyor" konusuna bakabilir misiniz?
Aslında şöyle flasa yazdırdım ama yine kuramadım. İçindeki setupu açtım bu onun hatası. Flashla yazdırıp takınca profilimdeki 2 önceki konudaki gibi oluyor.

Flasa yazdirdigim da NTFS'di bu arada. FAT32 listede yoktu. Aygıtım: SanDisk Cruzer Blade 8 GB USB 2.0

Hocam en sağlamı Rufus ile baştan bir ISO yazdırmak. Şu aşamada ya ISO yazdırırken bir hata yapmışsınız ya da USB bozuk. Farklı USB ve ISO deneyin.

Hocam en sağlamı Rufus ile baştan bir ISO yazdırmak. Şu aşamada ya ISO yazdırırken bir hata yapmışsınız ya da USB bozuk. Farklı USB ve ISO deneyin.
Hocam tam 4 kere yeniden yazdırdım. Flashta sıkıntı olabilir mi? Bu flashla linux mint kurdum sıkıntı çıkmadı. Yada ISO dosyasi bozuk olabilir.

Hocam tam 4 kere yeniden yazdırdım. Flashta sıkıntı olabilir mi? Bu flashla Linux Mint kurdum sıkıntı çıkmadı. ya da ISO dosyası bozuk olabilir.
Dediğim gibi ikisi de ihtimal dahilinde. Sağlığından emin olduğunuz bir USB ile sosyalden bir ISO kullanarak yazdırmayı deneyin. Sonuca bakalım.

Technopattan İSO indirmiştim bu hatayı vermişti, başka siteden indirdim şuan çalışıyor.
Bide hocam format ekranında olan bir sorun var. Profilimdeki konulardan 2 önceki konu "Windows 10 kurulmuyor" konusuna bakabilir misiniz?

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı