saygısızlık yapma
Kilopat
Bide hocam format ekranında olan bir sorun var. Profilimdeki konulardan 2 önceki konu "Windows 10 kurulmuyor" konusuna bakabilir misiniz?Dediğim gibi ikisi de ihtimal dahilinde. Sağlığından emin olduğunuz bir USB ile sosyalden bir ISO kullanarak yazdırmayı deneyin. Sonuca bakalım.
Ekteki fotoğraf.
Laptop UEFI değil. MBR ve işlemci eski T5600. Zevk amaçlı kuracaktır ama kuramıyorum. Eski olduğu için biosta secure boot yok.Secure Boot açık mı?
Evet MBR olarak yazdırıyorum.Formatı atarken bilgisayarınızın UEFİ-BIOS düzenine göre GPT-MBR olayına dikkat ettiniz mi?
Laptop UEFI değil. MBR ve işlemci eski T5600. Zevk amaçlı kuracaktır ama kuramıyorum.
Evet MBR olarak yazdırıyorum.
Aslında şöyle flasa yazdırdım ama yine kuramadım . İçindeki setupu açtım bu onun hatası. Flashla yazdırıp takınca profilimdeki 2 önceki konudaki gibi oluyor.Peki MBR'yi FAT32 mi yazdırdınız?
Flasa yazdirdigim da NTFS di bu arada. Fat32 listede yoktu. Aygıtım: SanDisk cruzer Blade 8GB USB 2.0Peki MBR'yi FAT32 mi yazdırdınız?
Aslında şöyle flasa yazdırdım ama yine kuramadım. İçindeki setupu açtım bu onun hatası. Flashla yazdırıp takınca profilimdeki 2 önceki konudaki gibi oluyor.
Flasa yazdirdigim da NTFS'di bu arada. FAT32 listede yoktu. Aygıtım: SanDisk Cruzer Blade 8 GB USB 2.0
Hocam tam 4 kere yeniden yazdırdım. Flashta sıkıntı olabilir mi? Bu flashla linux mint kurdum sıkıntı çıkmadı. Yada ISO dosyasi bozuk olabilir.Hocam en sağlamı Rufus ile baştan bir ISO yazdırmak. Şu aşamada ya ISO yazdırırken bir hata yapmışsınız ya da USB bozuk. Farklı USB ve ISO deneyin.
Dediğim gibi ikisi de ihtimal dahilinde. Sağlığından emin olduğunuz bir USB ile sosyalden bir ISO kullanarak yazdırmayı deneyin. Sonuca bakalım.Hocam tam 4 kere yeniden yazdırdım. Flashta sıkıntı olabilir mi? Bu flashla Linux Mint kurdum sıkıntı çıkmadı. ya da ISO dosyası bozuk olabilir.
Bide hocam format ekranında olan bir sorun var. Profilimdeki konulardan 2 önceki konu "Windows 10 kurulmuyor" konusuna bakabilir misiniz?Dediğim gibi ikisi de ihtimal dahilinde. Sağlığından emin olduğunuz bir USB ile sosyalden bir ISO kullanarak yazdırmayı deneyin. Sonuca bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.