Windows 10 kurulumda "boot failure detected" hatası veriyor

Tahirtuzcu

Hectopat
RAM
Gskill ripjaws 8x2
SSD veya HDD modeli
Kioxia M2 ssd 500gb
Ekran kartı
Rx 6700
Anakart
Gigabyte h610m-k
İşlemci
Intel i3 13100f
Yeni kasama Windows kuramıyorum binlerce video izledim kurulum hakkında ama asla kuramadık bilgisayar açılıştan sonra boot sekmesine giriyor fakat USB belleği okumuyor.(Anakart: Gigabyte H610M-K)şimdiden tecrübeli arkadaşlarin yardımları için teşekkürler.

Yeni kasama Windows kuramıyorum binlerce video izledim kurulum hakkında ama asla kuramadık bilgisayar açılıştan sonra boot sekmesine giriyor fakat USB belleği okumuyor.(anakart: Gigabyte H610M-K)şimdiden tecrübeli arkadaşlarin yardımları için teşekkürler.

Aldığın hatanın resmini atar mısın?

Aldığın hatanın resmini atar mısın?

Telefonum fotoğraf çekmiyor, mavi ekran ve bir şeyler ters gitti sizin için yeniden başlatıyoruz mealinde bir şey yazıyor stop code CX000021a.

Telefonum fotoğraf çekmiyor, mavi ekran ve bir şeyler ters gitti sizin için yeniden başlatıyoruz mealinde bir şey yazıyor stop code CX000021a.
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde Boot sekmesini yaptım ama şuan görüntü yok kasa çalışıyor öylece

Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde boot sekmesini yaptım ama şu an görüntü yok kasa çalışıyor öylece.

BIOS ayarlarını sıfırlayıp dener misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı