Windows 10 kurulumu esnasında mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan ydn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.423

ydn

Decapat
Merhaba ben bugün Vatan'dan 240GB'lik SSD ve CD yerine takma aparatı satın aldım. Başarılı bir şekilde laptopuma monteledim. Bilgisayar SSD'yi görüyor. Ben de flash belleğime Windows yükleme aracı yükledim. Sonra gittim bilgisayarıma açılırken F12'ye bastım disklerin hepsini biçimlendirdim. Sonra SSD'ye kurulacak şekilde ayarladım, kurulum sırasında hata verdi. Resmi ben başka bir yerden buldum ama aynısı hatanın. İnternete komut istemine bir şeyler yazılması gerektiğini yazmışlar ama benim bilgisayarımda şu an hiçbir işletim sistemim yok. Haliyle komut istemine de giremiyorum. Ne yapmam gerek?
Ufak bir düzenleme. Bilgisayarda bu ekran gelince esc ye bastım ve beni windows kurulum ekranına attı. Burada e-posta felan girdim sonra tertemiz bir win10 ekranı açıldı. Herşey güzel hoş ama ben ne zaman bilgisayarı açsam bu ekran geliyor. Esc ye basmam gerekiyor.Bunu kaldırmanın bir yolu yok mu ?

Dosya Ekleri

• IMG-20200314-WA0010_2.jpeg
    IMG-20200314-WA0010_2.jpeg
    552,5 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Bilgisayarı açtığımda ekrana size attığım mavi ekran çıkıyor. Sonra ESC'ye tıklıyorum boot manager açılıyor. Ona da ESC'ye tıklıyorum Windows açılıyor. Bilgisayara SDD taktım eski HDD duruyor ama bilgisayarda gözükmüyor sadece görev yöneticisi görüyor. Açılış ekranlarının fotosunu çektim ama ne yaptıysam da siteye yükleyemedim boyuttan dolayı. Ben her bilgisayarı açtığımda bu ekranları geçmem zorunlu mu yok mu bunun çözümü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehbere göre görseli gönder bakalım. Birde BIOS ayarlarından görsel gönder. Eski HDD'de işletim sistemi duruyor ve sisteme takalı mı?

Sistemdeki HDD Yİ kurarken biçimlendirmişim

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-06-14 at 15.28.31 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-14 at 15.28.31 (1).jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Image 2020-06-14 at 15.28.31.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-14 at 15.28.31.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı