Çözüldü Windows 10 kurulumu hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa2700

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bilgisayarıma Windows 11 yüklemek istedim ancak %43 de yükleme başarısız oldu hatası verdi. Bilgisayarcıya gidip farklı sürüm yüklettim, bu sefer de %45 olunca aynı hatayı verdi. Belki BIOS sürümüm eski olduğundan olabilir diyerekten bilgisayarcıya gidip Windows 10 yüklettim fakat bu sefer de %92 de hata verdi. Parçalar sıfır. Neden olabilir bu? Moralim ve sinirim çok bozuldu. Hem para hem zaman kaybı olmuş oldu. Hevesim o kadar kaçtı ki, yüzüne bakasım yok. 13 yıllık bilgisayara Windows 10 yüklemiştim zamanında.

Hocam belki USB portlarindan olabilir bende yaşadım bu sorunu, flashı USB 3.0'a taktığımda aynı yerde aynı hata gelmişti başıma, USB 2.0 taktığımda sorun gitmişti Win 11'de.

Hocam eğer sorun cözulmezse imkanınız varsa depolama aygitinizi başka bir bilgisayardan CrystalDiskInfo aracılığıyla ömrüne sağlığına bakın.

Verdiği hatayı paylaşır mısınız? Bende daha dün 18 yıllık emektarıma kurdum. Eğer disk tarafında sorun yoksa kurulması gerekir efendim.

Bu hatayı veriyor ve işin garip kısmı diğer Pro ve education sürümlerini kullanınca yüzdelik hemen yükselip %89 da kalıyor USB bellekten mi bilmiyorum linktech marka 8 GB modeli. Denemediğim port kalmadı RAM'lerin yerini değiştirdim M.2'yı çıkarıp taktım yok olmuyor ya USB'den ya da M.2'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum sıfır ama iyi değil Kioxia 500GB 1600 MB yazması var.

Dosya Ekleri

• IMG_20250709_222815.jpg
    IMG_20250709_222815.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
BIOS sürümüm eski ondan mı bilmiyorum ama Windows 10 zaten 2022 versiyon bendeki mevcut olan, anakartın BIOS sürümü ise 2023/8 bana öyle geliyor ki USB bellek veya M.2 kesinlikle ikisinden birisi ama sorun yok M.2 zaten yetersiz olduğundan 1 TB Kingston ile değiştireceğim USB bellek ise bu ay içinde değiştireceğim umarım USB'den kaynaklıdır ve internetten almayı düşünüyorum onlar test edip yolluyorlardır muhtemelen.

Farklı bir flash bellek ile dene.

BIOS sürümüm eski ondan mı bilmiyorum ama Windows 10 zaten 2022 versiyon bendeki mevcut olan, anakartın BIOS sürümü ise 2023/8 bana öyle geliyor ki USB bellek veya M.2 kesinlikle ikisinden birisi ama sorun yok M.2 zaten yetersiz olduğundan 1 TB Kingston ile değiştireceğim USB bellek ise bu ay içinde değiştireceğim umarım USB'den kaynaklıdır ve internetten almayı düşünüyorum onlar test edip yolluyorlardır muhtemelen.

BIOS sürümü ile alakası olması düşük ihtimal. Flash bellek pek iyi bir şeye benzemiyor. Sen farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.

Bu hatayı veriyor ve işin garip kısmı diğer Pro ve education sürümlerini kullanınca yüzdelik hemen yükselip %89 da kalıyor USB bellekten mi bilmiyorum linktech marka 8 GB modeli. Denemediğim port kalmadı RAM'lerin yerini değiştirdim M.2'yı çıkarıp taktım yok olmuyor ya USB'den ya da M.2'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum sıfır ama iyi değil Kioxia 500GB 1600 MB yazması var.
Kullandığınız ISO dosyası bozuk. Farklı bir bellek ile farklı bir ISO dosyası kullanarak tekrar deneyin efendim.

Bu stopcode ISO dosyası bozuk olduğunda çıkıyor.

Kullandığınız ISO dosyası bozuk. Farklı bir bellek ile farklı bir ISO dosyası kullanarak tekrar deneyin efendim.

Bu stopcode ISO dosyası bozuk olduğunda çıkıyor.

Hocam ISO dosyasının bozuk olması imkansız çünkü ilkini ben iş yerindeki bilgisayardan yüklemiştim belki yanlış yapmışımdır diye farklı versiyonu yüklemek için bilgisayarcıya gidip müşterilere kullandığından yükle dedim zaten çalışmayan ISO dosyasını yükleyeceğini sanmam yani kendi sisteminde tutmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı