Windows 10 kurulumu için kullanılacak olan USB'de virüs olabilir mi?

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yarın yeni bilgisayarım geliyor, Windows 10 yüklemek için evden bir USB buldum. İçinde hazırda Windows 10 vardı, ben de güvenemeyip Kaspersky'a tarattım, geçerli tehdit bulunamadı dedi. Ben şimdi USB'nin içindeki tüm dosyaları sildim yeniden Windows 10 atacağım içine. Virüs olma ihtimali hala var mı?

Tarattıysanız ve bir şey çıkmadıysa sorum yok demektir bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok. İlla emin olmak istiyorsanız MalwareBytes ile de taratın.

Yarın yeni bilgisayarım geliyor, Windows 10 yüklemek için evden bir USB buldum. İçinde hazırda Windows 10 vardı, ben de güvenemeyip Kaspersky'a tarattım, geçerli tehdit bulunamadı dedi. Ben şimdi USB'nin içindeki tüm dosyaları sildim yeniden Windows 10 atacağım içine. Virüs olma ihtimali hala var mı?

Niye olsun hocam? Virüs olsa da daha işletim sistemi yok bir şey yok neye bulaşacak? Biçimlendirdiniz zaten gitti ne var ise. Paranoyak davranmaya gerek yok yani.

Rufus ile yazarken biçimlendiriliyor zaten. Ben garanti olsun diye hızlı biçimlendir kapatıp yazıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı