Çözüldü Windows 10 kurulumu kırmızı ekran oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ezzoris

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
Ekran kartı
Gtx 1650 Ti
İşlemci
Ryzen 7 4800 H
Linux kullanıyordum Windows'a geçeyim dedim ilk önce Windows 11 kurdum sonra da Windows 10'a geçeyim dedim. Media Creation Tool'dan bu cihazı yükselt seçeneğinden Windows'u kurdum ancak kurulum ekranı mavi değil kırmızıydı. Kurulum işlemi şu anda tamamlandı ancak yine de bir sorun olur mu diye konu açayım dedim. Bu kırmızı ekrana dair ekran görüntüsü aşağıda.

Dosya Ekleri

• IMG_2267.jpeg
    IMG_2267.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 146
Çözüm
Evet girmiştim.

Windows kişiselleştirme ayarları Microsoft hesabı kullandığınızda otomatik hesabınıza senkronize oluyor. Siz hesabı girdiğinizde buluttan bu ayarları çekip sisteme uyguladı muhtemelen. Daha önce Windows tema rengini kırmızı ayarladıysanız otomatik tekrar kırmızıya çekmiştir. Windows 10'da tema rengini değiştirirseniz bu tip yeniden başlatma, kapatma, güncelleştirme yükleme ekranının arka planı tema rengine uyumlu oluyor. Windows 11'de böyle bir durum yok.
Evet girmiştim.

Windows kişiselleştirme ayarları Microsoft hesabı kullandığınızda otomatik hesabınıza senkronize oluyor. Siz hesabı girdiğinizde buluttan bu ayarları çekip sisteme uyguladı muhtemelen. Daha önce Windows tema rengini kırmızı ayarladıysanız otomatik tekrar kırmızıya çekmiştir. Windows 10'da tema rengini değiştirirseniz bu tip yeniden başlatma, kapatma, güncelleştirme yükleme ekranının arka planı tema rengine uyumlu oluyor. Windows 11'de böyle bir durum yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı