Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar.
Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil yada gizle yazar.
Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil ya da gizle yazar.
Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.
Disk yöneticisi>sorun olan diski üstüne getirip sağ tık >birim ve harfi değiştir> birimi sil ya da gizle yazar.
Bu arada silmez, sadece gizler. Silince sıkıntı çıkabilir.
Hocam silmesin. Sıkıntı çıkabilir. Durup dururken uğraşmasın arkadaş.Driver sorunu yüzünden Windows 10'a geçmişssiniz anlaşılan, hayırlı olsun. Windows logosuna sağ tık yapıp disk yöneticisine girip uefı_ntfs bölümünü sil der misiniz?
Hocam silmesin. Sıkıntı çıkabilir. Durup dururken uğraşmasın arkadaş.
O sizin USB belleginiz. İsmini değiştirebilirsiniz. Bu arada 1.ci sorunuzu anlamadım. Dediğim işlem sıkıntı çıkarmaz merak etmeyinBu varken şu anda ben tekrardan format atabili miyim arkıma atacağım format.
Bir de uefi_ntfs USB de var USB 29 GB olan.
Sil deyince harfini siliyor yani diski silmiyor diye biliyorum. Sorun olmaz.Hocam silmesin. Sıkıntı çıkabilir. Durup dururken uğraşmasın arkadaş.
Evet hocam.Sil deyince harfini siliyor yani diski silmiyor diye biliyorum. Sorun olmaz.
Evet hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.