Maxen
Hectopat
Yeni Windows 10 kurmaya karar verdim. USB'den kurarken kurma ekrani böyle geldi, bu nedir? Bir de disk bölümlerinin hepsini silip yeniden oluştursam sorun olur mu?
Peki neden kurulum ekraninin asagisi böyle oluyor sorunlu bir dosyami oluşturdum acabaeğer hepsini silersen olan tüm veriler gider temiz kurulum için hepsini silip yapabilirsin sileceksin sonra yeni birim diyerek disk oluşturabilirsin.
Hepsini yedekledim maksat temiz kurulum olsunHepsini silersen Windows'daki tüm verilerin silinir.
Hayır kendi kurulum ve kurtarma dosyalarını yapıyor problem yok 3 4 dosya olması normal küçüklü büyüklü.Peki neden kurulum ekraninin asagisi böyle oluyor sorunlu bir dosyami oluşturdum acaba
Diger ekteki fotoğrafı kastettim ama windows logosu olan. Neden asagisi desenli bilgin var mih
Hayır kendi kurulum ve kurtarma dosyalarını yapıyor problem yok 3 4 dosya olması normal küçüklü büyüklü.
O zaman hepsini silip tek 1 parça haline getirerek devam edebilirsin, sorun olmaz.Hepsini yedekledim maksat temiz kurulum olsun
Sanırım ekran bozuk :/Diger ekteki fotoğrafı kastettim ama windows logosu olan. Neden asagisi desenli bilgin var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.